Rolgordijnvrijdag

rolgordijnVandaag is het weer rolgordijnvrijdag. Dat is een vrijdag waarop Ik was in Haren de rolgordijnen naar beneden laat. De avond van te voren wordt netjes de chronisch terugkerende spontane diarree bij de werkgever gemeld en dat is dan ook gelijk het laatste menselijke contact voor het weekend. Heel soms mag het nog weleens voorkomen dat Ik was in Haren ‘Racist!’ tegen die Duitser aan de linkerkant of roetmop over de rechter schutting werpt, maar dat is vooral om verder contact te vermijden. Verder wordt het eens echt een dag voor Ik was in Haren zelf. Een uitgebreid ontbijt bestaande uit broodjes kroket (ja, Diana Ik was in Haren heeft weer zelf kroketten staan bakken) en een koud Duveltje.

Ik was in Haren heeft zich voorgenomen niet meer op linkjes te klinken die mensen op Twitter posten, want het aantal hartfalen gedurende menopauze heeft de afgelopen twee schrikbarende vormen aangenomen. Verder zal Ik was in Haren vooral gezelschap bij zijn Xbox one zoeken vandaag en misschien als hij heel veel puf heeft, dat hij de vrouw nog even voor wat lekkers naar de supermarkt stuurt. Rest Ik was in Haren verder niets dan jullie de beste vrijdag van je leven toe te wensen!

2 reacties

  1. De Reaguurder · · Beantwoorden

    Mooie blog mijnheer van Haren. Ik wens jou niet alleen de mooiste vrijdag toe, maar ook het mooiste jaar.

    Maar stiekem is dit ook een test om te kijken of mijn reactie direct zichtbaar is.

  2. Ieuw hier staan wel heel enge symbooltjes bij, misschien moet ik hier iets aan doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s