Pieperts

Index artikel Astma / COPD  Inhalator HighresNatuurlijk kunnen we overal wel een zielige reden voor gaan bedenken of zeggen dat het je lot is, maar heel veel astmapatiëntjes hebben het toch echt aan zichzelf te danken. Britse wetenschappers hebben ontdekt dat ouders, waarvan de kinderen heel de dag voor de televisie hangen, twee keer zoveel kans hebben op gepiep en gepuf in huis, dan ouders die hun kroost gewoon een krantenwijk plus een folderwijk laten nemen en laten vakkenvullen bij de plaatselijke supermarkt. Mocht u voor uw kroost geen gepaste vacature kunnen vinden in de deze economische crisis waar wij nog steeds in verkeren, dan mag het wekelijks komen stofzuigen, het grasmaaien, boodschappen doen, de auto wassen, de ramen zemen en afwassen  bij ondergetekende…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s