EricWesLee

EricWesLeeHet heeft de nodige moeite gekost, maar het is gelukt! Ik was in Haren heeft in een donkere sombere kamer de nieuwe auteur EricWesLee, eerder bekend als @Reaguren op Twitter, achter zijn PS4 vandaan weten te trekken. Eric Lee is nuchter en rationeel, laat zich niet afleiden door enige vorm van emotie en kan hierdoor vlijmscherp en objectief onze wereld analyseren. EricWesLee staat met beide benen in alles wat digitaal is, wat min of meer betekent dat hij dag en vooral nacht op het wereld wijde web  te vinden is. EricWesLee geeft je ongezouten zijn mening over alles wat je hem voorschotelt. (Zuurpruim-alert!) Het financiële plaatje zijn we nog niet helemaal over uit, maar de verwachting is niet dat wie dan ook, hier maar ene cent aan over gaat houden. Ik was in Haren verwacht niet anders dan dat jullie zullen genieten van de bijdrages van EricWesLee! (O ja, bij Ik was in Haren wordt er alleen op de Xbox One gespeeld.)

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    En wanneer gaat dat ‘feest’ beginnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s