Ziekjes

toiletAllereerst onze excuses dat u zolang heeft moeten wachten op uw volgende post. Ondergetekende is er gisteren achter gekomen dat een mens ook hoofdpijn kan hebben en zijn shoarma achteruit kan eten zonder een sloot bier uit te hebben. Het toilet en de wasbak lijken momenteel op een soort van onverteerde-voedsel-oerknal. Dus mocht één van de vrouwelijke lezers zich geroepen voelen om het wit van het sanitair te voorschijn te poetsen, dan wel een Duveltje tegen de schrik te komen brengen is zij van harte welkom. Om niet al te ranzig te eindigen, hier een stukje street art van Banky Street.

een reactie

  1. Wat beeldend geschreven! Ik zie het compleet voor me!
    Beterschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s