Rolgordijnvrijdag

rolgordijnVandaag had IWIH een groot rood kruis in zijn agenda staan. En dat kan maar 1 ding betekenen: IWIH is binnenkort een X aantal dagen, maanden of jaren bij de vrouw en om deze dag niet puur platonisch (veel gezeik en weinig seks) te laten verlopen moet er iets gegeven worden. En dus is IWIH gaan nadenken over een presentje. Hoewel bier altijd in de smaak valt, althans bij IWIH, is het dit keer iets anders geworden. Bloemen gaan nog geen week mee, dus dat is ook zonde van het geld. Chocolade gaat nog minder lang mee en daar ziet IWIH al helemaal niets van terug. Nee IWIH wilde dit keer iets speciaal, bijzonder, origineel, uniek en bljivends geven, iets waar je altijd iets aan hebt en iets wat je blijvend aan deze bijzondere datum doet herinneren. En dus is IWIH op zoek gegaan naar een ketting voor de vrouw. Natuurlijk koop je zoiets niet bij de HEMA of de V&D, maar voor zoiets bijzonders ga je naar een speciaalzaak! Een badkamerspeciaalzaak wel te verstaan. De stop van de wasbak, die maar rondslingerde door de badkamer, is sinds vanmiddag weer voorzien van een prachtige ketting. Nu is het wachten tot het vrouwmens naar de badkamer gaat en haar prachtige ketting gaat bewonderen…

3 reacties

  1. Wanneer gaat die Eric Wes Lee nou eens wat schrijven? Ik verheug mij er al weken op inmiddels…

  2. Supermatthijs · · Beantwoorden

    Wat een onzin dat Valentijnsdag.

    1. Dat is dan de betekenis van het tweede kruis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s