Ik was in Haren-dieet

onthardingszoutAls je het eetpatroon van IWIH aanhoudt, leg je in no-time een stevige wintervacht aan, die je vier seizoenen mee draagt. Echter, soms wordt de winterlaag zo groot, dat je je net een leverworst in een te kleine verpakking voelt. En dan biedt het wereldbefaamde Ik was in Haren-dieet uitkomst. Het dieet van IWIH is zorgvuldig samengesteld en zorgt ervoor dat het afvallen geen lijdensweg hoeft te zijn. Zorg dat je op zaterdag begint, zodat je lichaam een beetje kan wennen aan het nieuwe voedingspatroon. Eet ook niet minder dan de aanbevolen hoeveelheid. De hoeveelheden die IWIH heeft uitgezocht, zijn al dusdanig dat je in rap tempo vele kilo’s zult verliezen. Het maakt ook niet zoveel uit of je ’s ochtends of juist ’s avonds wat meer eet. In de verdeling van je voedsel over de dag, ben je helemaal vrij. Per dag eet je precies 1000 gram zeezout. Als drinken mag je heel de dag onbeperkt wodka. Net naar gelang je dorst hebt. Als jij je 4 weken aan dit dieet houdt, dan vliegen de kilo’s eraf. IWIH gaat in ieder geval vandaag weer beginnen.

Advertenties

4 reacties

  1. Supermatthijs · · Beantwoorden

    Maar dan bier ipv. wodka is zeker niet goed ?

  2. Nope, in bier zitten veel te veel suikers. Bovendien heb je de alcohol nodig om de slechte gedachtes te doden.

  3. dianavanderwal · · Beantwoorden

    Goeie tip!

  4. panic attack voor supermarket is mijn tip voor dieet momenteel. (Ikzelf ben van nature zo prachtig slank dus voor mij is het best wel ieuw.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s