Ontevreden

SupermatthijsWe zijn in dit land vooral heel erg ontevreden. De zorg breken ze tot op de grond af, bejaarden staan tot hun enkels in de pis en de moslims komen met vliegtuigladingen (PVV) tegelijk dit land binnen. Alles is duurder, onveiliger, slechter en Feyenoord wordt ook dit jaar geen kampioen. En dat is allemaal de schuld van vooral de Pvda. Want die hebben hier immers al jarenlang alleen de macht en bepalen dus alles. Dat is zo’n beetje het wereldbeeld wat ik lees op mijn favoriete website GeenStijl. Je gaat je dan toch afvragen hoe komen mensen aan zo’n wereldbeeld want als je naar de feiten kijkt leven ze hier in in 1 van de meest welvarende landen ter wereld. De zorg is gewoon 1 vd beste van europa en bejaarden krijgen over het algemeen een prima behandeling . Ook met de instroom van moslims valt het eigenlijk best mee (mede door de wet Cohen). Natuurlijk nemen we vluchtelingen op en uiteindelijk asielzoekers maar die kan je niet zomaar op 1 hoop gooien. Het wereldbeeld van velen bestaat dus blijkbaar grotendeels uit de promotie filmpjes van de PVV (zendtijd politieke partijen), het lezen van de Telegraaf en weblogs als GeenStijl. Waarbij je natuurlijk ieder zinnetje met een grote korrel zout moet nemen. Vinden Nederlanders dat nu lekker zichzelf constant omlaag te halen en te doen alsof we een soort 3e wereldland zijn ? Terwijl ze eigenlijk best wel weten dat ze in een land wonen waar gewoon meerdere crèches voor zeehonden zijn en je eigenlijk niks te klagen hebt. Waar een vangnet is voor de grootste sukkels en een voedselbank bv. voor hen die echt niet met geld om kunnen gaan. Klagen, zeiken en zeuren en vooral moslims de schuld geven van de klaarblijkelijk slechte staat van ons land. We staan gewoon nog in de top 10 van allerrijkste landen ter wereld. We hebben het zo goed hier, besef dat eens. We kunnen nog makkelijk geld missen voor ontwikkelingshulp en allerlei andere onzin omdat we zo onfatsoenlijk rijk zijn. Alsof er voor de arbeidsmigratie geen misdaad bestond en alles pais en vree was. De gevangenissen zitten vol met Marokkanen dus de rechtstaat werkt hier prima. Natuurlijk moeten we de islam hier niet de boel over laten nemen maar gewoon een beetje respect ook al lijken ze dat door recente dingen niet te verdienen mag gerust. Dat kost ons niks en zo voelen we ons toch weer boven hen verheven. De andere wang toekeren of zoiets bijbels, dat geeft zo’n superieur gevoel. En als je het dan echt allemaal zo erg vindt hier in dit godsgruwelijk rijke land, er gaan elke avond talloze vliegtuigen vanaf Schiphol naar allerlei bestemmingen, rot gewoon op dan, ga ergens anders de boel lopen verstieren met je gezeik.
De Supermatthijs

5 reacties

  1. Kunnen we dan niet beter een voorselectie maken bij de grens? Alles wat er crimineel uitziet, filteren we er dan alvast uit.

  2. Koekoek, jij woont zeker ergens op het platteland? Overigens heb je wel een mooi eerste stuk geschreven!

    1. Supermatthijs · · Beantwoorden

      Ik woon in het centrum van een middel grote stad met ook Marokkanen en Turken in de straat. Nooit last van die mensen. En bedankt. Zal de volgende keer nog beter mijn best doen.

  3. Jeetje Supermatthijs. Je bent een stuk opgeknapt sinds je de Telegraaf niet meer leest! Geweldig stuk.

    1. Dat zouden veel meer mensen moeten doen. Bedankt zus !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s