Svennusmax

svennusmaxHij is de vervelende oom op een verjaardag die jouw sterke verhalen ontkracht ten aanzien van iedereen. Hij is de vrees van iedere blonde hoog intelligente islamcriticus. Oost-Indisch autistisch vraagt hij te pas en vooral te onpas: is dat zo? Tergend haalt hij het bloed onder de nagels van de medemens vandaan. En wij hebben hem: Svennusmax! We troffen hem aan in een ruimte wat nog het meeste wegheeft van een in de Tweede Wereldoorlog verlaten keuken van een Chinees restaurant gevuld met led-verlichting vanuit zijn bigtower desktop. Een velletje uit de printer kleurt geel weg bij de kleur van zijn huid. Totaal vervreemd van fysiek contact met mensen, vult hij zijn dagen met Twitter en gamen. De laatste zon die Svennusmax heeft gezien, stamt nog uit Medal of Honor Allied Assault. En omdat Twitter te weinig tekens biedt, om zijn onderhuidse frustraties te kunnen verwoorden, heeft hij bij IkwasinHaren.nl van ons een podium gekregen om zijn ongenoegen op jullie te botvieren!

Advertentie

11 reacties

 1. Jullie hebben dus inmiddels meer schrijvers dan lezers?

  1. Nee hoor. Want ik lees hier niets. Niet eens mijn eigen plempsels.

   1. Bartholomeus · ·

    Dus heb je meer schrijvers dan lezers toch?

 2. Ik zei toch net dat ik niets lees.

 3. Svennusmax is heel slecht met gamen, een zogeheten n00b.. Die frustraties BOTviert hij op de interwebs. Eigenlijk een jankend klein kind.

  Een corrigerende lel en geen aandacht meer geven.

  Xxx Wim.

  1. …de échte?

   1. Is er een andere dan?

 4. Wat is dit eigenlijk voor prutsite?
  En wie gaan hier allemaal podium krijgen?

  Toch geen gedichtenhoekje van marnixamsterdam-wannabee’s hoop ik??

  1. Nee, en ook geen Glamorama.

 5. […] denk ik wel want zo uniek zal ik wel weer niet zijn. We zijn per slot van rekening niet allemaal Sven. Gevoelsmatig deugt die echter wel wat bv. weer niet voor een Dion Graus opgaat. Gisteren zag ik […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s