From Japan with wtf

Tijd voor serieuze zaken nu. Japan is een mooi land. Het land van Little Boy, Fat Man, Fukushima, geblurde porno met te veel haar en natuurlijk Sushi. Maar daarnaast staan onze oosterse vrienden ook bekend om hun technologische vooruitgang. Sony, Nintendo, Pioneer en Hello Kitty zijn allen van Japanse makelij.

Wat is er nou leuker om op dat saaie verjaardagsfeestje van die trut van een Sonja waar je al vier jaar geen contact mee hebt te lopen pronken met je eigen hippe Japanse gadget. En nee dan heb ik het niet over die Playstation 4 of dat Curved Ultra HD 65 inch beeldschermpje want die heeft oom Henk natuurlijk ook. Echte vooruitstrevende Japanse uitvindingen vind je niet bij je lokale elektronicaboer maar op internet.

Ben je een bescheiden en gesloten persoontje en zou je wel eens wat mondiger willen worden? In de categorie beauty producten adviseer ik je eens te kijken naar dit technologisch hoogstandje. In huize Eric Lee wordt dit product veelvuldig gebruikt, alleen dan wel voor andere doeleinden.

Lekker languit in bed liggen en op je laptop alle interessante topics op IWIH lezen? Geen probleem. In de herfst door die klote regen met je HEMA paraplu waardoor er weer spetters komen op jouw net gepoetste lakschoentjes? De full-body paraplu met ventilatie roosters biedt uitkomst. Ervaar je als ambtenaar op kantoor veel stress tijdens het nutteloos uit het raam kijken? Even je Buru Buru helm inpluggen in een USB poortje en je kunt in alle rust weer verder genieten van het uitzicht buiten.

Zoek en bestel zelf ook eens wat van die hippe Japanse gadgets. Ik beloof je, het leven wordt er echt niet heel veel beter van. Wel een stukje leuker.

Advertenties

een reactie

  1. Hebben ze al iets wat koken, zonder dat het heel lastig is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s