Rustig aan vandaag

“Heeej Achmed, HEEEEj AACH, ga je nog wat doen vandaag?”

“Euj man, ik straks even even met Fadiel naar de shop, even wiet scoren. Dan gaan we die blonde hoer, die niet met mij naar de bioscoop wilde, even kapot trappen. Dat zal niet zo lang duren. Op de terugweg gelijk even een scooter mee. Daarna denk ik dat we het tankstation aan de Oostdijk maar weer gaan overvallen. We moeten toch geld hebben voor vanavond. De scooter rijden verder op in het kanaal. Weet je nog die teringhond, die mij een klap wou verkopen omdat ik tegen zijn auto stond te zeiken? Ja joh, met die vent met die Audi. Ik denk dat we die ook nog even een bed laten vullen in het ziekenhuis. Even broodje scoren in de shoarmatent, je weet wel, die met die lekkere wijvuh bij de kassa. Misschien dat we nog een cokedealertje kunnen rippen, hangt er even vanaf hoeveel tijd we dan nog over hebben. En vanavond gaan we dan chillen en nieuwe muziek luisteren in de shop bij Murat.”

“Oh, ook niets bijzonders dus…”

een reactie

  1. Dan weet je in ieder geval dat meer geld voor politie hard nodig is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s