De leukste Focus

De meesten van jullie werken waarschijnlijk gewoon niet hard genoeg om hem nieuw te kunnen kopen. En de mensen die hem wel kunnen betalen zullen voor het merendeel voor een voorzichtige Audi of BMW gaan. Je moet wel een beetje Ford-minded zijn om een RS aan te schaffen. IWIH ontbreekt het alleen even aan de 60.000,- die het apparaat wel zal gaan kosten, maar anders….

De nieuwe Focus RS heeft een 2.3 liter 4 cilinder motor uit de nieuwe Mustang tegenover de 2,5 liter 5 cilinder uit het vorige model. Maar wat veel bijzonderder is, is 4 wielaandrijving. Dit zijn we van Ford niet gewend en IWIH is eigenlijk wel benieuwd of de 4 wielaandrijving niet het speelse van al je vermogen op de voorwielen wegneemt. Hieronder vindt u in ieder geval een mooi en uitgebreid YouTube-film(pje) over de totstandkoming van de nieuwste RS. IWIH zal helaas nog wel even in zijn ST-tje moeten blijven rijden, wat overigens nog nooit een straf is geweest, behalve als de rug wat pijn doet.

5 reacties

  1. Nice. Ik zal hem binnenkort eens testen. In de nieuwste Gran Turismo of welke andere racing sim dan ook.

  2. Een auto moet mij van A naar B brengen, dit is alleen maar levensgevaarlijk. Als ik dood wil, pak ik het openbaar vervoer wel.

  3. […] de nieuwe Fiesta ST als beste auto uit de test. Maarrr berichte IWIH vorige week nog over een Ford Focus RS, het gonst al jaren van de geruchten dat Ford ook een RS-uitvoering van de Fiesta gaat maken. En op […]

  4. […] heeft IWIH een filmpje over hoe leuk autorijden kan zijn. Ja, IWIH weet het, hij heeft jullie al doodvervelend met allerlei Ford-modellen. En wees niet bang, daar houdt hij ook niet mee op. Hierboven een […]

  5. […] kunnen herkennen aan zijn vergiet. Verder hoopt IWIH een proefrit te mogen gaan maken met de nieuwe Ford Focus RS (Joehoe Ford NL!) en daar verslag van uit te mogen brengen. IWIH gaat jullie maandelijks voorzien […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s