Huis onverkoopbaar? Energetisch zemen!

Heeft u uw huis al een aantal jaar te koop staan? Heeft u alles geprobeerd zoals een bord in de tuin, een paar foto’s op Funda, open dagen met een verse appeltaart op tafel en raakt u toch uw huis maar niet kwijt? Dit ligt natuurlijk niet aan het feit dat uw woning 50.000 euro te duur is vergeleken met andere woningen, het ligt er ook niet aan dat alles onder het hondenhaar zit, de kamer vol speelgoed ligt en het aanrecht de geschiedenis van twee weken avondmaaltijd laat zien.

Nee, uw woning is gewoon energetisch hartstikke ranzig! Het huis zit vol met aardstralen. En deze aardstralen bevatten negatieve energie. En alsof de ramp nog niet groot genoeg is, heeft u waarschijnlijk ook nog een rijtje wateraders onder de woning lopen. Wateraders geven negatieve wrijving met de aarde, wat helaas voor u ook weer negatieve energie oplevert. Deze negatieve energie wordt helaas niet op uw stroomverbruik in mindering gebracht op uw energierekening.  Door deze energetische vervuiling stroomt de energie niet meer goed door in uw huis en hierdoor wordt de energiestroom van potentiële kopers geblokkeerd en dus verkoopt u uw huis niet.

“Maar kan ik dan helemaal niets doen?” vraagt u zich af. Jawel gelukkig zijn er in Nederland tal van oplichters kundige energie-omleggers, die met een wichelroede, even ondergronds de krachtige negatieve aardstralen kunnen ombuigen. Nee wees niet bang, dit heeft geen invloed op het energielabel van de woning wat de overheid u onlangs heeft toegezonden, de energiezuinigheid staat hier helemaal los van. Sterker nog, u zult nauwelijks iets kunnen zien aan uw woning, maar zodra de ingenieur met het Y-vormige stokje klaar is, merkt u direct een positief gevoel, omdat de negatieve energiebanen zijn omgelegd. IWIH weet het niet zeker, maar als u een vreselijke hekel heeft aan de bloedzuigers die naast u wonen, kan de wichelroedespecialist misschien ook de negatieve energie wel bundelen en bij de buren door de woonkamer sturen. Mocht u bang zijn dat een spiritueel parapsychologisch kosmisch geneeswijzert toch wat te duur voor u is, dan heeft IWIH speciaal voor u een natuurlijke aardstraalverleggende spons waarmee u de ramen kunt zemen. Deze spons zorgt voor een schild tegen de negatieve energie en zorgt er dus voor dat de aardstralen niet uw huis kunnen binnendringen. Deze spons kost u slechts 25,- euro en daarbij krijgt u gratis advies voor een goede psycholoog.

3 reacties

  1. Wees blij dat er mensen zijn die gewoon willen werken voor hun geld. Als het mensen ook nog eens helpt, waarom niet?

  2. En ik maar denken dat het aan de troep ligt, maar het zijn toch gewoon die verdomde aardstralen.

  3. Agh Natuurlijk.. het is allemaal Allah Akhbar en Wodan’s Woede. Natuurlijk ligt het niet aan de prijs of de bende. Dat kan natuurlijk nooit, want mensen letten daar nooit op

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s