Gevoelsmatig

Er zijn maar weinig zaken die me echt niks doen en heb dan ook over vrijwel alles wel een mening. Lang niet altijd een goed onderbouwde maar vaak zat ook op gevoel en dat laat zich nu eenmaal lastig omschrijven. Gevoelsmatig weten/voelen of iets goed of fout is en heel soms moet je dat dan weleens bijstellen maar meestal klopt het heel aardig. Iedereen heeft dat denk ik wel want zo uniek zal ik wel weer niet zijn. We zijn per slot van rekening niet allemaal Sven. Gevoelsmatig deugt die echter wel wat bv. weer niet voor een Dion Graus opgaat. Gisteren zag ik hem weer op tv. en de wijze waarop hij dan over diertjes praat terwijl je weet dat hij zonder aarzelen zijn zwangere vrouw neer sloeg en vervolgens dreigde af te schieten laat bij mij dan de nekharen recht overeind staan. Nu zullen er wel weer van die Henk en Ingrid types zijn die gaan roepen: Ja, dat is nooit bewezen en hij heeft geen veroordeling maar daar kan mijn gevoel niet zoveel mee. Ik zie de man en weet, die is zo fout als fout maar kan zijn. Een beetje vergelijkbaar met de aanblik van Dries Roelvink maar dan erger. Even wat feitjes over Dion Graus op een rij zodat u niet gaat denken, Ach die Supermatthijs die lult maar wat.

Het kan verder allemaal niet zoveel kwaad die Graus als je tenminste als zwangere vrouw een beetje uit zijn buurt blijft maar mijn punt is eigenlijk dat zo iemand die dan een zogenaamde voorvechter van beestjes is en ook nog eens het idee predikt dat veel misdragingen beginnen met dierenmishandeling (zit best wat in) zelf van onbesproken gedrag moet zijn. En dat is hij niet om het maar voorzichtig te stellen. Afijn ben nog wat zoekende qua schrijven hier dus doe eens wat feedback of geef bv. het advies gewoon te stoppen. Ja, daar zal ik me wat van aantrekken.

een reactie

  1. Er was sprake van een corrigerende tik. We weten trouwens niet wat die zwangere mevrouw allemaal gedaan heeft. Bij politici wordt alles altijd heimelijk overdreven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s