Folderjihadisme

Iedereen in Nederland is gelijk voor de wet. Dat heeft men heel lang geleden al besloten in ons mooie polderlandje, en laten we er maar gewoon vanuit gaan dat dat een hele nobele gedachte is die aan de basis staat van onze superieure Westerse beschaving. Helaas zijn er bepaalde elementen in ons midden die deze wetmatigheid willen toepassen op andere vlakken, met als gevolg dat we nu in een soort schijnbeschaving leven die zo in de war is gebracht dat we denken dat we daadwerkelijk allemaal ook gelijk móéten zijn. Religieuze mensen pogen dat al millennia met selectieve sprookjesdwang te realiseren die alleen op de volgers van toepassing is en niet op de leiders, en socialisten interpreteren en forceren wettelijke gelijkheid als individuele gelijkheid. Echter is de meest geslaagde variant van nationale verdwazing de feminisering van de Nederlandse maatschappij.

Jazeker, de Nederlandse maatschappij is de meest verwijfde cultuur die sinds de teloorgang van de ééntietige Amazones deze aardkloot roze kleurt. In geen enkel ander land is de dramlobby van ontevreden vrouwspersonen zo goed geslaagd als hier. En laten we eerlijk zijn; de meeste mannen vinden het allemaal wel best zo. Om van het gezanik af te zijn, tolereren we leunstoelfeministes die er moeite mee hebben dat er in speelgoedfolders een meisje met een stofzuiger wordt afgebeeld, en geen jongetje dat zielsgelukkig ramen staat te zemen. Het liefst zouden ze die hele onderneming, opererend in die vervloekte vrije markt, laten verbieden. Natuurlijk is het ook allemaal verschrikkelijk en doet ons weer realiseren dat wij, de blanke mannen, eigenlijk geen haar beter zijn dan vrouwenafranselende en dochterbedekkende muzelmannen. Het feit dat de Voorvechtsters van Vrouwenrechten die laatste groepering zelden of nooit aanpakt, heeft natuurlijk alles met angst… ehm… respect voor de cultuur te maken!

De feminisering van onze verheven moraliteit staat dan ook haaks op de geïmporteerde achterlijkheid uit overwegend islamitische landen. Dat is niemands schuld, behalve de onze! Wij hadden als natie vol goedopgeleide wereldverbeteraars moeten beseffen dat het in dergelijke culturen normaal is dat kinderen die zich buiten de ouderlijke woning begeven, opgevoed mogen worden door iedereen op straat. Marokkaanse buurmannen of politieagenten schromen bijvoorbeeld geen moment om een knulletje met een stok in de nek te tikken als hij een grote mond heeft. Nederlandse politieagenten mogen dat uiteraard niet, en blinken uit in “de-escalerend handelen”. En als een buurman zoiets flikt, mag hij vier weken gaan schoffelen. Verrassend genoeg wordt er met grote verbazing geconstateerd dat deze jongens geen respect voor onze beschaving hebben, en al helemaal niet voor de vrijgevochten vrouwen in die hoerige kleding. Vader draagt moeder immers iedere dag op om een gordijn over haar hoofd te trekken, want anders zouden die blanke qafirs wel eens vunzige gedachtes kunnen krijgen over zijn 142 kilo wegende object met lichaamsgeur.

Mannen begrijpen vrouwen ook niet goed. Maar vrouwen begrijpen vrouwen wel, en ze hebben een hekel aan elkaar. Dat heeft dan weer als gevolg dat vrouwen liever mannen als vrienden hebben, en liefst ook als collega’s op de werkvloer. Elke ondernemer of manager weet, vaak door schade en schande wijs geworden, dat indien je een afdeling met enkel vrouwen opzet, je die binnen een maand weer kunt opdoeken. Dit is een keihard feit, en de uitzonderingen bevestigen steevast de regel. Dat komt niet alleen door onderling gekibbel en vileine roddel en achterklap. Ook werken vrouwen vele malen minder vaak over omdat ze de kinderen van school willen halen, nog even snel een boodschapje willen doen, naar de kapper/manicure/pedicure moeten et cetera. En dan komt de grap; vrouwen vinden het vreemd dat ze gemiddeld genomen minder snel salarisverhoging krijgen, en dat er ongelijke salarissen zijn tussen mannen en vrouwen. Het feit dat dit complete onzin is gezien het feit dat het arbeidsloon voor iedere nieuwe werknemer (ongeacht geslacht) in een onderneming steevast óf het minimumloon is, óf volgens CAO-normen wordt ingeschaald, horen de dames liever niet. Want jeetje; het zou toch niet kunnen dat de werkethiek tussen vrouwen en mannen verschilt en een werkgever liever inzet en productiviteit ziet dan vermeende kwaliteit van arbeid?!?

Het concept “Rechten en Plichten” is nog zo’n dingetje dat er vaak niet inkomt bij de professionele slachtoffers van al wat naar masculiniteit riekt. Steevast eisen de vaak overbehaarde dames plaatsen op middels de grootste juridische travestie dat onze beschaving rijk is; positieve discriminatie. Echter gebeurt dit enkel op topposities, maar wordt het nimmer aangewend voor functies achter de vuilniswagen. Want fysieke arbeid, daar zijn ze niet zo goed in vinden ze zelf. Het wordt natuurlijk hilarisch zodra de ene “gediscrimineerde” groep in conflict komt met de andere, waardoor het morel kompas begint te tollen als een centrifuge op standje zeven. Daarnaast is de sector waar de meeste vrouwen op management,- en beleidsniveaus werken ook gelijk de meest inefficiënte: de zorg! Ook dat wordt vanzelfsprekend met de mantel der verontwaardiging bedekt, want meisjes zijn immers altijd slachtoffer. Persoonlijk ben ik wel blij dat veel vrouwen denken dat er een glazen plafond bestaat. Dan valt er tenminste wat te zemen. En daar worden ze blij van, toch?

12 reacties

 1. Als ik een vrouw was zou ik nu denk ik kwaad worden.

  1. Ik ook! Op mezelf!

 2. Vrouwen passen net zo goed in topfuncties als mannen. Vrouwen nemen vaak veel meer beslissingen op verstand, dan dat ze zich laten meegaan in een tijdelijke positieve flow.

  1. Feitelijke nonsense, maar blij dat jij het in ieder geval gelooft!

  1. En toch fijn dat we de meester trol van GS in onze gedeleren hebben. Plop !

 3. Hallo Swennusmax,

  Ik ben een student journalistiek. Zou ik misschien ook via e-mail met je in contact kunnen komen? Ik hoop je een paar vragen te kunnen stellen over trollen.

  1. Hallo! Ik ben geen trol. Ik ben een orc.

  2. Je kunt contact met ons opnemen middels dit formulier: https://ikwasinharen.nl/disclaimer/

   1. Studentje · ·

    Top, bedankt! Ga ik doen.

 4. jos van veen · · Beantwoorden

  mmhh..je moet eens bij Zweden moeten gaan kijken..daar regeert Opzij en het is evident belazert..net zoals je kunt verwachten van Malmströmtruus in het EC
  Wat excessief gestoord.
  En wat dacht je van de Amerikaanse masculiene samenleving waar alleen geld, macht, status en expansie geldt.
  Motto: werk je concurrent de prut in want als jouw concurrent is hij beter dood dan levend..
  En kijk eens naar ons eurofiel neoliberaal sterven dat streeft naar masculinisering mat klungelt in een absoluut ziekelijke moraal waar de sociaal zwakkeren mogen worden afgeschoffeld..
  Ja..en geneder uissues bij religies zie ook in NL hoor, kijk maar naar de SGP..formeel gedwongen maar zo fundamentalistisch als de pest

  Daar is de analfabete Marokkaanse mannencultuur gewoon wat zwakbegaafd bij.
  (overigens is daar nog veel meer over te zeggen, maar dan wordt mij verhaal te lang..die genderverhoudingen zijn heel betrekkelijk hoor..:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s