Ford Fiesta RS!?

IWIH is een groot liefhebber van de sportievere modellen van Ford. Laat een Ford ST op het rechte stuk niet de allersnelste zijn met een sprint, hoewel het laten chiptunen van de motor wonderen doet, eenmaal een bocht genomen en je weet waarom je een Ford hebt. het rijgedrag van een ST zorgt ervoor dat je ’s ochtends met plezier naar je werk gaat. ’s Avonds bel je moeder de vrouw om te zeggen dat overwerkt en je gaat nog een uurtje écht autorijden. De Fiesta ST is al één van de beste hothatches op de markt. Nee niet volgens eigen onderzoek, we zijn immers geen blonde dame, maar onder andere bij Topgear kwam de nieuwe Fiesta ST als beste auto uit de test. Maarrr…. berichte IWIH vorige week nog over een Ford Focus RS, het gonst al jaren van de geruchten dat Ford ook een RS-uitvoering van de Fiesta gaat maken. En op dit moment gonst het weer ontzettend. De Fiesta RS komt dan met hetzelfde 1.6 literblok als de ST, maar opgeschroefd tot 230 pk (!) en komt er ongeveer uit te zien als de auto hierboven. En aangezien Ford een reputatie heeft hoog te houden wat betreft RS-uitvoeringen, kan dit niet anders dan een beest van een Fiesta worden. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hieronder (even klikken) een filmpje van een de ‘standaard’ Fiesta ST.

3 reacties

  1. […] IWIH is een groot liefhebber van de sportievere modellen van Ford. Laat een Ford ST op het rechte stuk niet de allersnelste zijn met een sprint, hoewel het laten chiptunen van de motor wonderen doet, eenmaal een bocht genomen en je weet waarom je een Ford hebt. het rijgedrag van een ST zorgt ervoor dat je ‘s ochtends met plezier naar je werk gaat. ‘s Avonds bel je moeder de vrouw om te zeggen dat overwerkt en je gaat nog een uurtje écht autorijden. De Fiesta ST is al één van de beste hothatches op de markt. Nee niet volgens eigen onderzoek, we zijn immers geen blonde dame, maar onder andere bij Topgear kwam de nieuwe Fiesta ST als beste auto uit de test. Maarrr…. […]

  2. IS ie gepimpt? Extra in IWIH-stijl. Dan wil ik em hebbon!

  3. […] hoe leuk autorijden kan zijn. Ja, IWIH weet het, hij heeft jullie al doodvervelend met allerlei Ford-modellen. En wees niet bang, daar houdt hij ook niet mee op. Hierboven een joetjoep-filmpje over twee […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s