Verheijen

We kennen ze allemaal wel in onze omgeving van die mensen die roepen altijd alles voor elkaar te krijgen. En verdomd als het niet waar is, het lukt ze nog vaak ook en komen er dan gewoon mee weg. Of het nu gaat om de verzekering een beetje benadelen, die hebben toch geld genoeg, of om creatief belastingaangifte doen, we betalen al zat. Het opvoeren van bonnetjes is een soort vanzelfsprekendheid geworden die ze zelf heel normaal zijn gaan vinden. Na het etentje dat werkelijk niks zakelijks had toch de rekening ergens opvoeren omdat het kan met je geruite broek. Dus ook als je nog ergens een baantje hebt en je krijgt een ander baantje dan is het toch heel normaal dat je even dubbele inkomsten hebt? En je komt toch niet op het idee dat je dan wat terug zou moeten betalen? Gewoon een mazzeltje noemen ze dat bij de VVD. Ja maar niemand heeft gezegd dat ik dat moest is dan je schaamteloze commentaar achteraf. En als het nu om baantjes gaat in het bedrijfsleven is dat nog tot daar aan toe maar het gaat hier om de functies Provincie lid en Tweede Kamerlid. Vreten uit de staatsruif dus wat je bij een totaal gebrek aan geweten echt de normaalste zaak van de wereld vindt. Het gaat maar om 4000 euro hoor en daar heeft Mark Verheijen dus helemaal niks voor hoeven doen. Op de golfbaan vinden al zijn vrinden het ook niet meer dan normaal want de één is nog altijd een beetje meer dan de ander en dan vooral in Limburg. Zoals je vroeger een verhitte stuiver naar het gepeupel gooide vanuit je draagkoets en dan op de grond van het lachen als ze hem probeerden op te pakken. Op de studentenvereniging konden ze er nog uren van nagenieten. Kan iemand even de wikipedia herschrijven wat liberalisme betreft? Het staat tegenwoordig blijkbaar voor de vrijheid van sjoemelen en het volk dat je salaris ophoest zoveel mogelijk een poot uitdraaien. En als anderen het ook doen is dat prima zolang die maar van dezelfde studentenvereniging zijn en een soort gelijke geruite broek dragen want we zijn per slot van rekening wel “echt” liberaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s