PvdA grote verliezer?

We horen het al maanden op alle soorten media. De Pvda gaat enorm verliezen bij de provinciale staten verkiezingen op 18 maart. En nu is er een aanzienlijke aantal mensen in ons land die dat prachtig lijkt want al het slechte in ons land is immers altijd de schuld van de PvdA. De multiculti bv. maar hoe het dan kan dat er vergelijkbare problemen zijn in de ons omringende landen waar geen PvdA is kunnen ze nooit uitleggen. Bij de laatste 2e kamer verkiezingen was het weer eens hetzelfde liedje. De PvdA zou een historische nederlaag gaan lijden maar niets was minder waar. Op een paar zetels na de grootste partij van het land. Ook nu zal het allemaal wel weer mee vallen voorspel ik hier.

Nederlanders zijn blijkbaar erg gauw van slag en als het economisch even wat tegen zit moet iemand daar de schuld van hebben. Neem daarbij dat partijen die in de regering zitten daar altijd op afgerekend worden nietwaar meneer Roemer? Daarom heb jij altijd zo makkelijk lullen toch? Ik denk dat nederlandse kiezers best beseffen dat een regeringspartij in een coalitie moet geven en nemen. Politici die beweren dat straks niet te doen moesten we maar met een flinke korrel zout nemen. Voor al die PvdA haters is het wel een beetje jammer dat de feiten tegen ze spreken. Ik zie de laatste tijd in ieder geval een PvdA die flink is opgeschoven en ook nog eens in de juiste richting. De koers van een minister Asscher en de insteek van Ahmed Aboutaleb bevallen mij wel. Ook het optreden van Dijsselbloem is eigenlijk best sterk al zou de man dan volgens de haters helemaal niet geschikt zijn voor zijn functie.

Het is een beetje jammer voor de tegenstanders dat de PvdA nu eigenlijk alles NIET doet wat het altijd wordt verweten. Geen softe praat meer over integratie, hiervoor hulde aan de PVV. Door hun veelal gemakzuchtige geroeptoeter zijn partijen wel degelijk opgeschoven. Er worden nu zaken aangepakt zoals de reorganisatie van de zorg en dat was gewoon hard nodig ook. Het geld over de balk gooien is ook onder invloed van de VVD over. Dat er niet meer zoveel is helpt ook wel. Al met al doen ze het in mijn ogen helemaal niet zo slecht. Een Samsom die gewoon eerlijk is over tal van zaken. Ik mag dat wel en weet dat ik er, als iemand met een heel gewoon salaris, beter aan toe ben nu dan zonder de PvdA in de regering. Dat zouden wat meer mensen moeten beseffen.

5 reacties

  1. Piet van de Achterwacht · · Beantwoorden

    ‘Het moet eerlijker!’. Dat is ze zeker gelukt. Vooral chronisch zieken en ouderen worden eerlijk uitgeknepen.

    Laat dat, het nivelleren, nou juist één van de vele verkiezingsbeloften zijn waarmee ze zieltjes hebben gewonnen. Het schip is zinkende, de uitvaart van de kapitein is over 3 weken.

  2. Vergeet het maar. Tijdens de TK2012 zat de PvdA niet in de regering en kon het na Cohen alleen nog maar beter worden. Daarnaast ging Roemer gigantisch in de fout en werd het een 1 op 1 strijd tussen Rutte en Samson. De rollen en belangen zijn nu heel anders.

  3. Top stukkie, Supermatthijs! Alleen dat voorbeeld van de zorg is misschien niet zo handig, daar gaat wel erg veel fout op het moment. Krijg je van dat vrije markt denken van de VVD… Maar de PvdA blijft mijn cluppie hoor. Zelfs als er helemaal niets van overblijft in maart.

    1. Ah. Ambtenaar, dus.

  4. Nee, softe sector. Mag dat ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s