Huishoudelijke mededeling

De vloer is vies en kleverig. Een penetrante bierlucht dringt zich op aan het reukorgaan van de aanwezigen in de ruimte. Supermatthijs heeft zojuist zijn glas zojuist kennis laten maken met de valversnelling. Het glas in zijn scheenbeen maakt hem hiervan bewust. ‘Waar is je identificatie dan domme mavo-kudt?’ schreeuwt Svennusmax boven de repeterende muziek uit, tegen de steeds onzekerder wordende agente. ‘En hoe bepaal jij eigenlijk wat precies te hard is?’ Eric Lee zit voorovergebogen achter de computer, neemt zo af en toe een slok van z’n bier, maar zit vooral driftig op z’n toetsenplank te meppen. Hij zit weer eens in een heftige discussie verwikkeld over fatsoen met een paar zure huismoeders van middelbare leeftijd, die het internet vergalbakken met hun huishoudelijke gejank. Kortom er is een feestje bij ikwasinharen.nl.

We zijn nu ongeveer een maandje bezig. En zoals Svennusmax al terecht opmerkte, het gaat alle verwachtingen te boven. We zijn inmiddels 60 berichten verder, de redactie bestaat inmiddels uit vier leden en we krijgen op zeer korte termijn nog twee getalenteerde schrijverts erbij. U bent nog te beroerd om een reactie achter te laten, maar u bezoekt ons al wel met een behoorlijk aantal. Honderden bezichtigingen per dag. Kortom, een dikke digitale ‘sliep uit’ naar al de azijnpissers, die dachten dat we het nog geen twee weken zouden volhouden met 10 pageviews per dag. En we gaan keihard door! Ikwasinharen.nl blijft u ongevraagd scherpzinnige analyses brengen van nieuws, achtergronden, politiek en entertainment. O ja, als u ontzettend ouderwets en achterhaald bent, geen ene reet geeft om uw privacy en eh… u bent ontzettend ouderwets en achterhaald, helpt u ons dan groeien en like ons even op Feesboek! Tot maart!

Advertenties

3 reacties

  1. Nou hiep hiep hoera. En wie zit er te wachten op deze onzin denk je?

  2. Geniet, maar koop met mate. Ik trek een schultenbrau open! Nou, ja na de vorige 5.

  3. […] Svennusmax en Supermatthijs nog aan het bijkomen zijn van het iets uit de hand gelopen feestje van gisteren, sta ik met frisse tegenzin helaas alweer voor jullie klaar. Supermatthijs is gisteren met de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s