Faber opstappen?

Ja mevrouw Faber van de PVV. Dan kan je nu wel alles uit eigen zak gaan betalen maar daar gaat het natuurlijk niet meer om. Als jezelf aangifte gaat doen tegen andere politici, Verdaas van de Pvda, is het nu stilzitten en geschoren worden. Na dit soort NSB gedrag moet je vervolgens natuurlijk zelf wel van onbeschreven gedrag zijn en blijven en dat is nu het hele punt.
De PVV als zogenaamde law and order partij heeft lijkt me sowieso wat meer een voorbeeldfunctie dan andere partijen. Aan met een grote mond altijd maar alles roepen zitten nu éénmaal ook nadelen. Dan nu gaan doen alsof het opgelost is lijkt nogal laf. Je bent betrapt bij het je kinderen proberen te bevoordelen. Zeker als huidig lijsttrekker van de PVV bij de 1e kamer verkiezingen kan dit absoluut niet. Opstappen Marjolein, het is niet anders. Je geloofwaardigheid is als sneeuw voor de zon verdwenen.

6 reacties

 1. Zwijneveld · · Beantwoorden

  je zelf*
  -Verdaas van de Pvda-*
  NSB-gedrag*
  law-and-order-partij*
  eenmaal*
  bij het proberen de bevoordelen van je kinderen*
  Eerste Kamerverkiezingen*

  En dan zie ik nog het een en ander door de vingers.

  1. Dank je….Taal Nazi !

   1. Zwijneveld · ·

    Graag gedaan. Een boodschap komt beter over zonder taalfouten.

 2. Daar heb je een punt. Sorry voor mijn eerste reactie.

  1. Zwijneveld · · Beantwoorden

   Geen probleem. Het is nog lang niet zo erg als sommige andere verhalen: https://www.indymedia.nl/node/26756#comment-15608

 3. […] vanuit Israël ophoesten. Neem hier nog eens het treiteren van vluchtelingen door PVV coryfee Marjolein Faber bij. U weet wel die van eigen kroost eerst. Vooral als er websites gemaakt moeten worden van ons […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s