PVV-huizen beklad door lieve, bange linkse schatjes

Je kon er natuurlijk op wachten. De huizen en bezittingen van PVV-“partijleden” die eerder deze week beklad werden met graffiti, waarin wonderwel zeer weinig spelfouten te bekennen waren, blijken het vooraangekondigde doelwit te zijn geweest van de immer gezellige Anti-Fascistische Aktie. Ofwel AFA. Deze schattige doch verschrikkelijk ongewassen Josticlub van wereldverbeteraars kent, bij gebrek aan voldoende rationeel vermogen om een gesprek aan te gaan zonder met bloeddoorlopen ogen een vinger te wijzen en de tegenpartij onder te spugen, welhaast geen enkele andere manier om hun punt te maken dan door vernieling, intimidatie en het gebruik van geweld. Het is dan ook niet vreemd dat de afgelopen decennia het politiek getinte geweld bijna steevast uit de linkse hoek, en dan vooral dit clubje engmensen, kwam.

Met uithangborden als Krapuul en ultieme toetsenbordheld FrontaalNaakt die voor hun compleet achterlijke wereldbeeld gaan staan en deze met digitale hand en tand proberen te propaganderen, zijn er inmiddels genoeg zwakzinnigen aangesloten bij deze schizofrene krakersbende. Jazeker, er zijn zelfs mensen die zichzelf ergens door een studie hebben gebluft en een “reguliere” baan bezet houden, die dit soort taferelen meer dan normaal vinden. En deze meneer in maatpak, die zo maar eens je buurman kon zijn in één of andere geestdodende Vinex-wijk, is niet eens een exces. Er zijn namelijk een hele boel meneren in maatpak, welke bijvoorbeeld bij de NOS of dode boom-mediabedrijven werken, die dit soort zaken het liefst stilzwijgen. En met succes, merken we weer! PVV-ers zijn namelijk maar buitengewone minderwaardige mensen.

Over buitengewone minderwaardige mensen gesproken; Pim Fortuyn werd op 14 maart 2002, bij de presentatie van zijn boek, op een met fecaliën gevulde taart getrakteerd. Door dezelfde aardige, altijd goedbedoelende en ieder mens liefhebbende socialisten van de AFA, alhoewel je deze connectie in de media bijna nergens terug kunt vinden. Het is namelijk beter voor u dat u dat niet weet, want dan weet u gelijk in welke hoek u de schuldvraag kunt neerleggen. “Welke schuldvraag?”, hoor ik u denken. Nou, de vraag welke groepering we moeten oppakken zodra de eerste PVV-er wordt mishandeld of vermoord, vanwege zijn of haar denkwijzen. Jazeker, de geschiedenis is zich aan het herhalen. Zelfs Vincent Bijlo ziet dat nog wel. En nee, Geert Wilders is géén Pim Fortuyn, maar voor mensen met het biologische schuim op de lippen en een kop vol met aardstralen is het momenteel open seizoen voor alles wat naar rechts riekt. Vooral in verkiezingstijd.

Hoe sneu het ook voor die mensen is om een spuitbus met verf eerder ter hand te nemen dan een spuitbus met deodorant, voor iedereen die met ze te maken heeft is het nog veel erger. Ja, de PVV is stom, maar het is wel ónze PVV en daar blijf je met je smerige lijkbleke tofutengels vanaf. De extreem-linkse mafklappers hebben directe banden met de linkse politieke partijen en milieuorganisaties (hallo, Volkert!), die op hun beurt weer overlap hebben met onze linksroerende Staatsmedia. Het moge evident zijn dat elke verwarring omtrent de daders een welkome is, gezien men niet alleen bang is voor statusverlies van het Linkse Morele Gelijk, maar reken er ook op dat ook de “gematigd” socialistische goedmensen angst hebben voor de gewelddadige spasmes van de zwart/wit geblokte sjaaltjes. Uiteraard is dat niet hun eigen schuld. De AFA is het product van de guurrechtse maatschappij, en eigenlijk zijn het gewoon hele lieve jongens allemaal. Sterker nog, ze hebben de huizen niet beklad uit agressie, maar puur uit angst. Och arme…

8 reacties

 1. Zwijneveld · · Beantwoorden

  De hypocrisie van de AFA is dat ze een fascistischer wereldbeeld wensen dan de mensen die ze bestrijden. Vermeende haat bestrijden met haat: die mensen zijn dusdanig de weg kwijt dat je er geen fatsoenlijk gesprek meer mee kan voeren.

  1. Svennusmax · · Beantwoorden

   Ik wou dat “You either die a hero, or live long enough to see yourself become the villain.” hier op ging, maar ze zijn nog nooit ergens een held in geweest…

   1. Zwijneveld · ·

    Ze zijn nergens goed in, behalve in denken dat ze zelf heel erg goed zijn. In hun volle overtuiging zijn ze allang de slechterik geworden. Maarja, als je geen spiegel hebt om in de kijken, wanneer zie je dan dat je zelf de slechterik geworden bent?

   2. Zwijneveld · ·

    En die lui zien er over het algemeen niet uit, dus de theorie dat ze geen spiegel hebben houdt wel stand…

 2. Het is zonder spelvoudten dus het zal wel een complot zijn om links in een slecht daglicht te stellen van de rechtsen. Zoals links ook “no more mosks” op moskeeën spuit en afgehakte varkenskoppen.

 3. De actie is trouwens niet uitgevoerd door AFA. Indymedia is zoals velen denken geen site van AFA, maar het is gewoon een site waar iedereen acties kan aankondigen. AFA heeft een eigen site en kondigt zn acties daar aan. Kortom een rechts complot om werkschuwen te demoniseren. https://afanl.wordpress.com/

  1. Zwijneveld · · Beantwoorden

   Nou ik ben er aardig ingetrapt. Alhoewel dit soort werkschuwen nooit echt een positief beeld bij mij hebben kunnen achterlaten…

  2. Svennusmax · · Beantwoorden

   Smoke and mirrors.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s