U krijgt de complimenten van Ikwasinharen

Een bijzonder goedemorgen voor alle honderden bezoekers van Ikwasinharen.nl ! Terwijl IWIH, Svennusmax en Supermatthijs nog aan het bijkomen zijn van het iets uit de hand gelopen feestje van gisteren, sta ik met frisse tegenzin helaas alweer voor jullie klaar. Supermatthijs is gisteren met de socialistische rode beltaxi naar huis gebracht. IWIH is heel stoer gewoon lopend naar huis gegaan. Svennusmax daarentegen had zijn eigen privéchauffeur. Zijn chauffeur was zo vriendelijk om ook mij een lift naar huis te geven. Mede hierdoor was ik in staat om jullie tijdig te complimenteren, want dat is hard nodig ook.

Gisteren was het wereld RSI dag. Gezien het hoge aantal bezoekers dat wij gisteren wisten te behalen is het wel duidelijk dat jullie daar niks om geven. Ik wil jullie er graag op wijzen dat het obsessief F5’en van Ikwasinharen.nl nergens voor nodig is. Volg ons gewoon op Twitter of Facebook en je krijgt direct via onze speciale rooksignalen een melding als er door ons weer nieuwe feiten zijn gepubliceerd.

Vandaag is het 1 maart, oftewel nationale complimentendag. Ga je vandaag boodschappen doen bij de lokale buurtsuper zeg dan eens tegen die heks achter de kassa dat haar geverfde haren vandaag zo mooi in model zit. Woon je in de biblebelt en is er in een straal van 25KM geen enkele winkel open zeg dan tijdens de ochtenddienst tegen de dominee dat hij zo’n heerlijk kruisje heeft. Heb je een gigantische kater en lig je de hele dag ziek in bed, zeg dan tegen je partner dat je zoveel van hem of haar houdt. Doe dit met een glimlach zodat het lijkt alsof je het vandaag echt meent.

Wat is er nou leuker dan de godsganze dag complimentjes uit te delen? Het ontvangen natuurlijk! Wij zijn er dol op. Dus doe eens lief en laat weten wat je van Ikwasinharen.nl vindt. Het aantal veren dat wij van achter kunnen ontvangen is in principe onbeperkt.

Advertenties

een reactie

  1. Goed stukje ! Mooi geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s