Technisch onderhoud

Onze excuses voor de afwezigheid van de afgelopen paar uur. Er moest het een en ander aan de site worden geknutseld, waarbij alles wat je maar kunt bedenken ronduit kudt ging. Verder moesten er wat extra videokaarten in SLI worden gezet voor Svennusmax zodat hij aan zijn gamereviews kan beginnen. Nieuwe accounts zijn aangemaakt voor de nieuwe schrijverts die ons binnenkort komen versterken. Supermatthijs heeft een nieuw Razer toetsenbord moeten halen, omdat hij een van de laatste flessen bier uit zijn harige klauwen over het toetsenbord liet flikkeren. En Eric Lee is helaas direct vertrokken toen hij zag dat de monitor ‘no cable signal’ aangaf. Hem gaan we dus niet meer zien vandaag. Verder is het algehele malaise op de redactie. In de koelkast lagen nog maar 5 flessen bier en niemand had z’n vrouw meegenomen om de voorraad aan te laten vullen. Kortom zo’n typische dag waarop alles en iedereen in elkaar mag zakken. Maar goed, IWIH hoopt van harte dat de site nu wel soepel draait, maar mocht dat niet zo wezen, laat dan je ongezouten opmerkingen even achter in de comments. Ajuuu!

4 reacties

 1. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Ja HAAALLLLOOOO, hoe weet ik nou dat je op een wolk moer drukken om een reactie te geven? Lekker duidelijk weer hier allemaal.

 2. Je kunt op de titel klikken, op het wolkje op lees verder en zelfs op de grote foto om bij de reacties te komen. Dat moet zelfs met jouw motoriek wel lukken.

 3. Zwijneveld · · Beantwoorden

  Ik kijk uit naar de gamereviews van Svennusmax. Eerlijk waar.

 4. mariekesmit67 · · Beantwoorden

  Wat een kutstukkie. Zo in de wasmachine gooien.
  Edoch, ik heb me wel vermaakt.
  Gr.
  Pubbie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s