Werkgevers massaal belazerd door griekverschijnselen

Liggen jullie daar lekker onder je wollige dekentje met je rooibos thee en je zielig kijkende oogjes? Mooi! In dat geval heb je waarschijnlijk last van zogeheten Griekverschijnselen. De symptomen zijn het beste te omschrijven als geen koorts, huilbuien en liever niet willen werken. Oftewel die zogenaamde griep die jou twee maal per jaar ten aarde stort valt wel mee. Onderzoek heeft vandaag aangetoond dat je gemiddeld genomen maar eens in de vijf jaar griep krijgt.

Des te opvallender is dat het CBS volgens onderzoek laat zien dat een Nederlander zo’n twee tot drie keer per jaar zichzelf moet excuseren bij de baas omdat hij zogenaamd grieperig is. Als we naar de Griekse verzuim statistieken en het daadwerkelijke aantal van griepgevallen kijken dan klopt er iets niet. Het veinzen van een griepje is niet zo moeilijk. En het geeft de loonslaven een handige escape als ze de dag ervoor te hard hebben doorgehaald.

Wij trappen er echter niet meer in arbeiders. Power to the elite!

2 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Goed, dan kots ik volgende keer gewoon op kantoor over mijn toetsenbord.

  2. Zou ik ook wel willen. Ik ben eigen baas je je belazerd niemand beter dan jezelf toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s