Wolf

Als u denkt dat een auto een vervoersmiddel is, welke u van A naar B brengt, dan kunt u dit stuk rustig overslaan. Als u geen idee heeft waar de letters ST en RS bij Ford voor staan heeft u ook geen ene sodeflikker aan onderstaande letters. De letters W, O, L, F brengen dan waarschijnlijk beelden in uw grijze massa naar voren van één of ander mediageil beest wat in de provincie Groningen er alles aan doet om maar in het nieuws te komen. Gaat u hart echter sneller kloppen bij het horen van een Ford ST of RS, dan is dit bericht waarschijnlijk wel interessant, ook al is het nieuws zo oud als de weg naar de Kralingen. Hoewel Ik was in Haren liefhebber blijft van de 5 cilinder 2.5 Focus ST 225 pk, wat in potentie toch een meer sportwagen is dan de nieuwe 4 cilinder 2.0 Focus ST 250 pk, bij Wolf Racing aus Deutschland hebben ze iets meer uit het 2.0 liter blok van de Focus ST gehaald dan dat Ford zelf heeft gedaan, Bij Wolf hebben ze 3 stages voor de Focus ST bedacht. Stage 1 doet 285 pk, Stage 2 doet 300 pk, maar echt leuk wordt het pas als u door gaat tot stage 3. 

Dan levert de motor 370 pk en maar liefst 556 Nm, waarbij iets betere remmen wel aan te bevelen zijn als u uw prestaties op de weg ooit wilt vertellen aan uw nageslacht. De auto kan ook nog eens op 20 inch velgen worden geplaatst, waardoor u zelf uw nierstenen kunt vergruizen en dus geen pijn meer hoeft te hebben bij het pissen, echter niet iedereen houdt van een ietwat stugge vering. Alles bij elkaar moet u zo’n kleine 10.000 euro bij de aanschafprijs van uw Ford optellen, maar dan kunt u toch heel wat bestuurders, die aanzienlijk meer voor hun bolide hebben neergelegd, frustrerend naar uw achterkant laten kijken. De kleur geel is misschien niet helemaal uw smaak, maar hee, daar hoeft u zelf niet naar te kijken. En natuurlijk filmpjes, mocht u Ik was in Haren weer eens niet op z’n groene ogen willen geloven.

http://www.youtube.com/watch?v=uEje5JyRZw8 http://www.youtube.com/watch?v=cPIDe_GyLJQ

2 reacties

  1. Pleurt toch op met die kut auto’s. Wel een schattig gordijntje op de achtergrond.

  2. […] over hoe leuk autorijden kan zijn. Ja, IWIH weet het, hij heeft jullie al doodvervelend met allerlei Ford-modellen. En wees niet bang, daar houdt hij ook niet mee op. Hierboven een joetjoep-filmpje […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s