PVV is Evil

Het slechte van de PVV is naar mijn bescheiden mening doen alsof er snelle oplossingen zijn. Bijvoorbeeld met de problemen rond de multiculturele samenleving. Doen alsof het hier veel erger is dan in andere landen is nog tot daar aan toe. Maar in feite mensen beloven dat ze de zaakjes wel eens even gaan regelen als zij aan de macht komen is veel erger. Eng zelfs want elk normaal denkend mens kan weten dat je dat alleen met uiterst radicale maatregelen voor elkaar kan krijgen.

Dat is dan ook mijn voornaamste angst voor Wilders en zijn trawanten. Hoever zullen ze gaan when the going gets tough? Wat je wel kan doen is die mensen gaan pesten. Kleineren, treiteren en ze steeds weer op hun godsdienst aanvallen. Dan gaan ze wel zelf weg toch? De goeden moeten dan maar onder de kwaden lijden. Dat is altijd al zo geweest. Verschuil je jezelf gewoon achter de vrijheid van meningsuiting. De problemen met de multiculti hebben gewoon tijd nodig. Er zullen nog een paar generaties wat last van hebben en dan komen er gewoon weer nieuwe problemen.
Het klinkt heel mooi natuurlijk iemand met een dubbel paspoort uitzetten bij wangedrag maar het is rechtsongelijkheid. Stel je hebt twee knapen van 17 jaar oud. De één is de zoon van Henk en Ingrid en de ander van Achmed en Fatima. Die plegen exact hetzelfde misdrijf en dan ga je de één het land uitzetten en de ander niet. Dat is gewoon verschil maken op basis van afkomst. Kan niet, mag niet en zal dus ook nooit gebeuren. Maar wel te pas en te onpas rond roeptoeteren dit soort ideeën. En erger nog er zijn mensen die dit wel redelijk vinden. Je hebt er geloof ik een woord voor: Racisme. Dus ook die zoon van Henk en Ingrid het land uit schoppen of niemand. Zo moeilijk is het toch allemaal niet?

4 reacties

 1. Supermathijs, je schrijft: “Het klinkt heel mooi natuurlijk iemand met een dubbel paspoort uitzetten bij wangedrag maar het is rechtsongelijkheid.” Het dubbele paspoort is in de basis pure rechtsongelijkheid, waarom zou iemand twee keer mogen stemmen? Waarom zou iemand twee landen moeten hebben die hem verdedigen als hij in het buitenland in problemen komt, om maar eens iets te noemen. Twee paspoorten hebben is net als twee geliefden hebben, ergens moet toch wel duidelijk zijn dat twee paspoorten hebben per definitie ongewenst is, dubbele loyaliteit en dubbele moraal.

  Omdat men zelf gekozen heeft voor die dubbele nationaliteit moet men ook de nadelen willen aanvaarden. Bij wangedrag verliest men het Nederlanderschap, na verlies van het Nederlanderschap vervalt ook het verblijfsrecht. Als men in Nederland wil blijven is de enige manier om dat te doen zich correct te gedragen. De rechtsongelijkheid zit hem in het dubbele paspoort.

  Dit hele probleem kan eenvoudig worden opgelost door het Nederlanderschap exclusief te houden voor mensen die geen andere nationaliteit hebben, of die oude nationaliteit afzweren. Het is dan een keuze waarbij iedereen weer gelijk wordt. Of je hoort er bij òf je pakt je biezen!

 2. Het hebben van 2 nationaliteiten is zeker niet altijd een kwestie van kiezen. En al zou je hier een punt hebben is bij het straffen nog steeds sprake van verschil op basis van afkomst lijk me.

 3. jos van veen · · Beantwoorden

  gaan we wee..nu zijn fatima em Yussuf alweer van een ras..volgens mij gaat het dan over nationaliteit.

  En paspoort afpakken bij een misdrijf is niet meer dan heel selectief op het misdrijf en niet op de nationaliteit.(maar weet jij veel…)
  Er is echt verschil tussen een Marokkaan en ras
  En niemand die zich gewoon fatsoenlijk gedraagt wordt hier in politieke opdracht weggetreiterd…een berg van nogal weinig intelligente fantasie en suggestieve paatjes..

  Je moet toch echt met beter komen..want in jouw verhaal zijn de Russen natuurlijk ook kwaadaardig etc etc Bralblaten.

  Echt wat slimmer uit de hoek komen.

  Dit is simpel de PVV proberen zwart te k maken.

  Zolang je geen enkele bewijs van bepaald gehaat gedrag dan wordt er helemaal niks afgepakt.

  Daarom kan ook de PVV niemand zomaar wegsturen als de in Syrië zijn geweest. als ze daaraniks kwaadaardigs doen dan kun je niet met een straf aankomen en als mensen terugkomen omdat ze daar zwaar getraumatiseerd zijn en al teveel bloed en dood hebben gezien – hier niemand wat doen, daar ook niemand hebben afgemaakt of strafbaar bejegend dan kun je er hier verder ook niks mee.
  Er is wel bewijs nodig.

  Het is niet noodzakelijk dat iemand die bij IS is geweest hier bommen gaat gooien of mensen gaat doodschieten..het is een politieke aanname om angst aan te jagen om de hoop te vestigen op de partij die je als witte ridder op ene wit paard komt beschermen in ange tijden..
  Eerlijk gezegd leif dt dat gegeven tot een erg opdringerig verveelnde toestand..

 4. Onder racisme verstaan we toch echt…http://nl.wikipedia.org/wiki/Racisme. Dus niet alleen verschil op basis van ras.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s