Waar is ome Vlad?

Ophef en paniek op de sociale media. De leider en tevens ex-KGB’er van het grootste land ter wereld (17.098.242 km2) wordt al een aantal dagen vermist. En voor een daadkrachtige leider is het zeer ongebruikelijk om zo lang niet op de staatsomroep te verschijnen. Heeft de heer Poetin wellicht iets onder de leden of is dit weer een klassieke storm in een glas water. Echt leiders worden toch nooit ziek? Nee hoor, een echte krachtige leider is tegen alles bestand.

Volgens pro-Oekraïense bronnen komt het Kremlin nog dit weekend met een belangrijke mededeling. De propaganda teksten vliegen ons om de oren. Het lijkt wel oorlog!

Wij wachten in spanning dit weekend af. Maar zoals wel vaker met sociale media ophef is de kans dat u maandag gedesillusioneerd achter blijft vele malen groter. Mocht het tijdperk Poetin echt voorbij zijn dan staat Eric Lee klaar om Rusland een beetje sturing te geven.

een reactie

  1. En Svennus wil ook best gaan de geruchten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s