Winnen bij Ik was in Haren!

Vanwege het overweldigende succes van onze site, heeft de redactie besloten bovenstaande tatoeage te verloten aan een van onze vaste lezers of lezeressen. Wat moet u hiervoor doen? Slechts een reactie te geven op dit bericht en over 2 weken zal Supermatthijs uit alle comments 1 gelukkige winnaar trekken. Dit gebeurt na 20.00 uur dus wees niet bang dat Supermatthijs nog in staat is om op wat voor manier dan ook vals te spelen. De tatoeage kan naar keuze worden gezet door Svennusmax op de koffietafel, dat heeft toch net wat meer sfeer, of in een echte, gecertificeerde, maar heus niet betere, tattoo-shop. Dus als jij met zo’n exclusieve, te gekke, brute, lauwe tatoeage van IkwasinHaren.nl de show wilt stelen op een volgend blogbal of vage schrijversmeeting, dan is dit je kans! Je hebt vanaf nu twee weken de tijd om een reactie achter te laten, waarmee jij je inschrijft voor deze verloting. Wij wensen iedereen ontzettend veel geluk. (De sitebeheerder is uitgesloten van deelname.)

Advertenties

7 reacties

 1. Klote laatste zin.

  1. Dat lossen wij ter plekke op.

 2. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Ik laat nog liever de naam van mijn ex-wijf op mijn voorhoofd zetten. Mafkezen…

 3. Da Evil Dr Klahn · · Beantwoorden

  Plakplaatjes zijn voor proleten.

 4. Supermatthijs is homo!!!

  1. Leuke tekst voor een tatoeage, maar ik denk niet dat ikwasinharen hieraan gaat meebetalen.

  2. Stuur je zus maar eens langs !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s