Pak uw biezen (of niet)

Okey. Het is klaar, afgelopen, over, finito, schluss. Dit land is af. U heeft hier niets meer te zoeken. Dit land bevindt zich momenteel in een permanente staat van ontbinding. De geur van rotting en walging trekt momenteel harder over dit land dan er ooit iemand getrokken heeft.

We leven in een land waar honderdduizenden bejaarde tuinmussen opgewonden raken van 50 tinten grijs. Een soort Bouquet reeks 2.0 voor de geëvolueerde soppende huisvrouw.

We leven in een land waar maar liefst 4 miljoen mensen op de staatstelevisie kijken naar een troosteloze onverstaanbare boer die een vrouw mag uitzoeken.

We leven in een land met aan het hoofd een ondemocratisch gekozen monarch, met daaronder een ministerpresident die al bijna een jaar op zoek is naar de onderste steen.

We leven in een ‘waanzinnig gaaf land’ wat ondanks de nog steeds tegenvallende economische cijfers door de eerste minister wordt geduid als een ‘spectaculair succesvol beleid’.

Daarom is het eerste devies ook om uw koffers te pakken en te vertrekken uit dit mooie kikkerlandje. Vraag direct alle toeslagen op, of maak deze maand geen geld over naar de Belastingdienst maar koop een vliegticket.

Echter wellicht is het tij nog te keren. Dat moet dan vanavond gaan gebeuren. De revolutie begint vandaag. Niet stemmen is geen optie. Blanco stemmen ook niet. Dat is een beetje lafjes meedoen aan de democratie maar niet actief participeren. Vandaag mag ook uw stem gehoord worden. Maar wat u ook stemt, stem met uw verstand. Voor volk en wegkijkland.

4 reacties

  1. Ik stem alleen als IWIH op de lijst staat. Wat voor ministerrol wil jij?

    1. Minister van ontspanning en plezier lijkt mij wel wat.

  2. En maar klagen in 1 van de rijkste landen ter wereld.

    1. Ja. Zodra je in Nederland geboren wordt, heb je direct € 25.000,- hoofdelijke schuld. Potverjandorie, wat zijn we rijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: