Waarom mannen van rondingen houden

Nou hèhè zeg, daar hebben we lang op moeten wachten. Maar gelukkig is nu alles duidelijk dankzij wetenschappelijk onderzoek. Mannen blijken namelijk verzot op een rond en iets naar achter stekende vrouwelijk achterwerk. Iets wat de mannen natuurlijk stiekem al wel wisten. Maar een studie van de Universiteit van Texas weet dit nu ook wetenschappelijk aan te tonen. Het is wel zo prettig dat je gevoel ook wetenschappelijk verklaard wordt. En er is zit zelfs een evolutionair element in, dus de mannen valt niks te verwijten.

De cowboys van de Universiteit van Texas hebben een gedegen onderzoek gehouden. Mannen houden het liefst van vrouwen met een ruggenwervel die exact in een hoek van 45,5 graden de rug en het achterwerk verbindt. Mocht een man over zo’n vrouwelijk exemplaartje beschikken dan is de heer des huizes zorgzamer en wil het sterkere geslacht de vrouw ook vaker bevruchten. Hieronder een afbeelding van de ideale verhoudingen. Vrouw A is niet leuk, en vrouw B is wel geil:

150319150749-large

Goed weten de vrouwen dat ook weer. Volgens het onderzoek is de aantrekkingskracht van mannen op deze verhoudingen evolutionair ontstaan in de loop der eeuwen. Een vrouw kan er natuurlijk ook weinig aan doen dat ze geboren wordt met de verkeerde verhoudingen vanwege niet correct geëvolueerd DNA. Maar zodra je geboren bent draag je wel de verantwoording voor je eigen daden. Dus mocht je als vrouw zijnde in de oh zo verafschuwde categorie A vallen bel dan vandaag nog één van de de plastische chirurgen. Als je het niet voor de mannen doet doe het dan voor jezelf. Voor meer mannelijke waardering en aandacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: