VVD: Stop asielzoekers

Ach ja, het kan verkeren in de politiek. Zo doet de VVD gewoon even wat ze Wilders altijd verwijten. Een rood stuk vlees de arena in flikkeren. Het hele Europese asielbeleid moet op de schop oftewel eigen vluchtelingen eerst. Geen niet-Europese vluchtelingen meer Europa in. Terug achter de dijken en de typhus voor de rest. Alsof het nieuws dat veel buurlanden, van bijvoorbeeld Syrië, de hulp niet meer aan kunnen gewoon niet bestaat. Alsof er geen internationale afspraken zijn. En ze weten dat het niet gaat gebeuren hoor dus wat is het doel dan wel? En waarom doet de VVD dit nu? Stemmen terug pakken van de PVV is een optie maar doet dat dan juist niet met die eng rechtse retoriek. Veel mensen lijken dat namelijk zat te zijn. Of zit er wel iets in? Ik denk eigenlijk van niet. Juist de stroom van vluchtelingen uit oorlogsgebieden of na een ramp lijkt me iets voor de internationale gemeenschap. Dat je zorgt dat de buurlanden (die er vaak geen reet aan kunnen doen) er niet alleen voor staan. En dat hierbij de voorkeur voor opvang in de regio is lijkt me ook niet onredelijk. Maar zo brengt de VVD het niet. En als alleen Wilders het met je eens blijkt te zijn moet je toch te denken geven. Het zal toch geen afleidingsmanoeuvre zijn voor het zoveelste schandaal dat liberalen weer aan hun geruite broek hebben? Over de rug van bange gevluchte mensen die vast ook gewoon liever thuis waren gebleven. Maar ja hadden ze daar maar niet geboren moeten worden…die paupers. Nou meneer Halbe Zijlstra, je moeder zal wel trots op je zijn.

4 reacties

 1. /censuur door redactie: geen doodsbedreigingen s.v.p./

  1. Wat een warme menselijke reactie. Toppie !

 2. Het is schandalig gewoon, de regering zorgt niet eens voor hun eigen volk, hoe kan je dan in hemelsnaam zoveel vluchtelingen toelaten in nederland.
  Ik kijk even naar mijzelf, 5 jaar geleden invalide getrapt door een collega op het werk notabene, nooit ziek geweest en altijd gewerkt.
  IK KRIJG NIKS VOOR ELKAAR, ik voel mij gewoon in de steek gelaten door de regering.
  Als je niet eens voor je eigen volk kan zorgen, moet je ook geen asielzoekers toelaten.
  De regering, jullie zouden je kapot moeten schamen.

 3. Blijft toch vreemd, al die jonge mannen op een boot, waar zijn hun vrouwen, vriedinnen?
  Achtergelaten in dat gevaarlijke land!
  Naar mijn idee komen de meeste hier om vervolgens geen reet meer uit te voeren, waarom zou je ook, je krijgt gratis geld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s