Gezichtsuitdrukking bij een Focus RS

Omdat je je straks weer groen-en-geel ergert in je Citroen Picasso, Toyota Corolla of Audi A4 in de file, heeft IWIH een filmpje over hoe leuk autorijden kan zijn. Ja, IWIH weet het, hij heeft jullie al doodvervelend met allerlei Ford-modellen. En wees niet bang, daar houdt hij ook niet mee op. Hierboven een joetjoep-filmpje over twee broers samen in een Focus RS. Geen filmpje over specificaties, straatraces of driftende auto’s, maar een filmpje over hoe het is om met een Focus RS te mogen (mee)rijden. De jongen in bovenstaand filmpje heeft van zijn zuurverdiende geld een gifgroene Focus RS MK2 gekocht. Als verrassing gaat hij met zijn 9-jarige broer, ook een ‘petrolhead’ even een rondje rijden. De reactie op het gezicht van de jongen spreekt boekdelen. En dan moet hij nog zeker 9 jaar wachten, voordat hij zelf mag sturen. Tja, het leven is kudt.

2 reacties

  1. Auto’s hebben wielen.

    Offtopic: waar kan ik hier chatten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s