Kudt weekend

Bijgekomen van de angst op een blijvende verlamming in de benen, omdat Maggie was in Haren op de benen van IWIH heeft liggen slapen, strompelt IWIH naar de badkamer. Een troebele straal donkerbruine ochtendurine klettert op het witte glazuur, waar IWIH een paar uur eerder nog in heeft gevomeerd. Twee grote vloeken, die de hoofdpijn nauwelijks doen verminderen, weerkaatsen op de in horizontale richting betegelde muren van de badkamer. Tandenpoetsen is voor rijtjeshuizenvolk en daar gaan we nu dus zeker niet aan beginnen. De keuze tussen melk, wat vervelende slijmvorming in de mond oplevert en de nodige problemen, mocht er onverhoopt nog meer onverteerd voedsel naar buiten moeten en een puur natuurlijke gezonde frisse Duvel is dan ook snel gemaakt. IWIH trekt voorzichtig, zoals vaker op vrijdag het rolgordijn een stukje open. Een blik naar buiten leert, dat het gloeiende pestpleuris nog aardedonker is buiten. IWIH kijkt op het scherm van zijn telefoon en ziet dat het Goede Vrijdag is. Hiephoera, stervens druk in de supermarkt en je moet nog vroeg zijn ook, anders loop je de kans het hele weekend zonder bier te zitten, wat dan ook nog eens extra lang gaat duren. Kortom en één en al kommer en kwel waar geen weldenkend mens op zit te wachten. Twitter staat waarschijnlijk weer vol met mensen die zich heerlijk irriteren aan andere mensen die gezellig een dagje meubels gaan kijken om zich daarna te goed te doen aan zompige lauwe gehaktballen met slappe patat, welke nog het meeste weg heeft van halfgare vermicelli. Andere mensen ergeren zich weer groen en geel aan mensen die paaseieren verstoppen in de postzegel wat een ruime tuin voorstelt in een Vinex-wijk. En IWIH gaat dit weekend maar eens naar de autodealert om te kijken of daar nog leuk tweedehands speelgoed staat. Prettige Pasen allemaal en succes met zoeken!

2 reacties

  1. Je geeft hem weer van ‘Jetje’ en stelt jezelf te kijk..griepen als een gebedje waarin je lekker vloekt.. ach ik vraag me af na het lezen..jongen heeft het geholpen?
    Of je moet je bewijzen als kankeraar of.. je hebt echt de pest aan leven.
    Een bevolking bestaat bij de gratie van hun burgerlijkheid, dus dat gaat niet veranderen. Wie zich eraan blijft ergeren moet vaker met de staalborstel tijdens het douchen de rug schuren. Tegen de tijd dat je oud en krom wordt en dat gaat sneller dan je denkt..blijkt het beetje leven wat nog in je zit..opeens kostbaar. Niets verandert door ertegen te ageren, een mens heeft alleen zijn eigen verandering in inzichten in de hand. Vrolijk Pasen!

  2. Ja, het leven is een vervelende bezigheid, waar ik nooit voor gekozen heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s