MH17 schuld van Rutte?

 

Ik zie weer een hoop geroeptoeter op onder andere den twitter over vlucht MH17. Dit naar aanleiding van de berichten van Argos. Veel mensen gaan helaas een beetje aan nogal wat feiten voorbij. Zo is daar bijvoorbeeld het gegeven dat de MH17 NIET van Nederland was. Het was van Malaysia Airlines. Dus is het niet gebruikelijk dat onze regering de route gaat bepalen. Een vliegverbod was overigens in eerste instantie aan Oekraïne en NIET aan Nederland. Nu is het blijkbaar altijd lekker om een stok te vinden om de hond te slaan maar in dit geval niet helemaal redelijk. Er zijn wellicht ook onze regering inzake MH17 zaken te verwijten maar doe dat dan op basis van feiten. Er vlogen volop landen over Oekraïne ten tijden van het noodlottige neerschieten van het vliegtuig. Slechts een paar landen vlogen (achteraf terecht) om veiligheidsredenen niet er overheen. Kritiek op een manier van handelen van onze regering is normaal en moet kunnen maar probeer je in godsnaam een beetje aan de feiten te houden. Dus geen stom gelul over Rutte heeft bloed aan zijn handen. Degene die op de knop drukte is schuldig aan deze tragedie en niemand anders. Neem het dus gewoon de kameraden van Poetin kwalijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s