Muzikaal talent!

Alle muziek is tegenwoordig voornamelijk kudt (op een Yamapama na dan zo hier en daar.) Muziek met hoofdletters ZIEK. Elektronisch gedreun, vervelende mocro-racistische rap of scheef aangeslagen snaren op iets wat voor een gitaar moet doorgaan. Maar gelukkig kom je zo heel af en toe een pareltje tegen op Youtube. IWIH kwam bij toeval bovenstaand talent tegen en wilde deze jullie niet onthouden. Farmer Dan weet bij IWIH de gevoelige snaar te raken als geen ander. Op geheel eigenwijze weet hij precies het leven vast te leggen met zijn gouden stem zoals het zou moeten zijn. Er is helaas geen clip  met bewegende danspasjes te vinden (tenzij jullie het weer beter weten), maar doe je ogen dicht en luister naar het hemelse stemgeluid van Farmer Dan! IWIH is zijn ogen droogmaken…

2 reacties

  1. Wat Mattie zegt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s