Overheerlijke pizza te winnen

De woonkamer ruikt inmiddels als een Indische crematie dankzij de pannenkoekenpoging van @VaultSan, Maggie ligt met haar poten over haar kop rillend onder bed en dus is IWIH pizza gaan bakken, zie bovenstaande foto. Aangezien de pizza, hoewel overheerlijk nogal machtig is, is er nog 5/6 deel van de pizza over. En deze pizza is voor jullie lezers te winnen! De vraag is simpel: hoeveel soorten bacteriën bevat een pizza van IWIH? Degene die het dichtstbijzijnde antwoord in de comments gooit krijgt de pizza opgestuurd. Succes!

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Vriend, ik rol mijzelf nog liever in een deken met glaswol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s