Laatste uppeet inzake @PeterRdeV

Goenavund! De redactietelefoon op Ikwasinharen.NL gloeit inmiddels zo rood dat zelfs Peter R. de Vries er een mening over heeft. Maar voordat we gaan luisteren naar het monotone stemgeluid van de zelfverklaarde allesweter eerst tijd voor wat feiten:

Onze petitie is inmiddels meer dan 2000 keer ondertekend. Lees ook zeker eens de opmerkingen van onze medestanders, ter lering en vermaak. Het YouTube kanaal draait ook overuren met inmiddels al meer dan 16.000 bezoekers. Het spuwen van uw gal op de sociale media doen we nog altijd middels de populaire Facebook pagina en op Twitter via de trending hashtag #houpeterrdevriesvanonsnetvlies. En als u @DeVriesNetvlies nog niet volgt op Twitter dan heeft u er wat betreft sociaal awareness weinig van begrepen.

Mediavermelding:

GeenStijl

The Post Online

Radio Eenvandaag

SBS Shownieuws

BNR Nieuwsradio (met gratis Svennusmax)

Radio 538 (Met 10 minuten Svennusmax)

En dan laat ik het online afvoerputje van de giertank van de campingzender nog even achterwegen. Onze campagne is inmiddels zo trending dat zelfs Peter het nodig vond om op CNN Radio te reageren op de media ophef. Hieronder de hoogtepunten:

7 reacties

  1. jos van veen · · Beantwoorden

    Nou..Peetje staat op de foto alsof hij een een intestinale kopzorgen heeft en slechts met moeite de billen kan aanknijpen..of ,net een laxerend purge heeft gehad en op moet houden voor het grote gebeuren.

    .. weer eens een ander gezicht..wat ook geen gezicht is, want zijn kop trekkert irritatie en dat geklets nog meer.

  2. Nou die Sven is wel een beetje een kuitenbijtertje hoor.

  3. Wanneer gaat “Superhero” Peter R de (Strond)Vlieg een avondvullend Quiz programma presenteren samen met de “Heilige” Bram Moscowfiets en onze “Knuffelpedo” Paul de L., uiteraard voor een goed doel? Kan onze Nederlandse Propaganda Omroep eindelijk eens aan “Cultuur” doen. Echt gezellig

  4. […] ook ooit een eigen partij oprichten maar zag daar vervolgens van af. Tegenwoordig niet meer van de buis te slaan. Vindt zijn eigen media aandacht behoorlijk tegenvallen en denkt middels de politiek wat extra […]

  5. […] Laatste Uppeet inzake @PeterRdeV – 8238 (Eric […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: