Negatieve geluiden over onze PRdV-petitie

Svennusmax is inmiddels zo trots als een Marokkaan met zeven nieuwe scooters in de bijkeuken. De petitie om ons zuurverdiende geld, wat wij onvrijwillig afstaan aan de belasting, niet langer te verspillen aan praatprogramma’s waar een ‘homo universalis’ (als uw bloed nu al begint te koken, begrijpt u het woord niet en moet u even kijken op Wikipedia om de betekenis op te lezen) als Peter R de Vries wordt uitgenodigd om zijn deskundige oordeel, wat ver buiten zijn deskundigheid ligt, is tot nu toe een groot succes! Helaas zijn er ook altijd mensen, die altijd en overal op alles en iedereen moeten zeiken. Zo ook op onze Svennusmax en ikwasinharen.nl in het algemeen.  

Svennusmax en IWIH, maar ook Eric Lee, Supermatthijs en geluidsterrorist Yamapama, werken kei- en keihard om misstanden en onrechtvaardigheden op te lossen, u te voorzien van entertainment en af en toe een glimlach op uw gezicht te toveren. Eric Lee wees ons in de #slack op onder andere een link van Shownieuws. En als wij dan de comments lezen op het bericht van Show (Eric Lee, wat-de-fuk voor bagger lees jij in vredesnaam?) omtrent onze petitie door een stel ongeletterde Facebookers, dan worden wij toch wel even heel stil. Hier onder enkele parels van reacties op de petitie van ikwasinharen.nl.

Reactie01

Reactie03

Reactie04

Reactie02

Dit zijn slechts enkele reacties, maar meer konden wij echt niet verdragen, en wij willen ook geen site worden waar een negatieve sfeer hangt. Mocht u echter toch nieuwsgierig zijn, lees gerust verder op de site zelf. Zoals u kunt zien variëren de negatieve reacties op ons van ‘belagelijk’ tot aan ‘belachelijk’. Maar het meest schokkende vinden wij nog dat mensen roepen,  dat je niet hoeft te kijken, omdat er ook een uitknop op de televisie zit. En dat terwijl iedereen zou moeten weten dat de hedendaagse televisies alleen nog maar op stand-by kunnen!

3 reacties

 1. Stinkvinger · · Beantwoorden

  Scheidegger opleidingen…ik ga bijna spelen met letters :)
  Keep it up guys! Goed bezig.
  Het klasseverschil met wat jullie doen, in vergelijk met de feestboek reactie’s daarop, dat is zooo groot!

 2. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Jullie zijn gewoon een stel negatieve klootzakken, die te bijdehand zijn om onderuit te kunnen trappen.

  1. Svennusmax · · Beantwoorden

   Met andere woorden:”Jullie zijn kritisch op zaken die ik niet begrijp, maar ik ben niet bij intellectuele machte om dat goed onder woorden te brengen.”?

   Zoiets? Fijn. Goenavund.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s