Baas in eigen boerka!

Je hebt het goed voor elkaar: het vmbo binnen 7 jaar afgerond en inmiddels zit hang je al weer zo’n zes jaar naast de ingang van één of ander mbo-college, waarvan je geen idee hebt, wat ze daar binnen eigenlijk doen. Thuis word jij als het veelbelovende talent gezien, omdat je het langst studeert van allemaal. Gelukkig maar dat jij nog gewoon uitgehuwelijkt wordt met een nichtje van je neef, want vrouwen versieren is leuk met 14 man tegelijk, maar niet als het om de ware gaat.

En nu je hier in Nederland zit, heb je een probleem. Die gesluierde hoer is namelijk niet besneden, onrein, schurftig en PH-zuur. En besnijden is min of meer niet helemaal legaal in Nederland. Al de goedlinkschmensen vinden altijd dat jullie je prachtige en mensenlievende cultuur moeten kunnen behouden, maar zodra er een klein randje vlees vanaf moet, brult dat domme linksvolk ineens over mensenrechten en zo, alsof het hier een man betreft. Maar gelukkig hebben wij bij ikwasinharen.nl dé oplossing. Bij ikwasinharen.nl kun je jouw vrouw namelijk laten besnijden op de #vrouwenbesbijdenisboot. De vrouwenbesnijdenisboot vaart naar een plek waar de Nederlandse wetgeving niet van kracht is.

De arrangementen  variëren van  een korte simpele ingreep met een dunschiller tot aan hele intergalactische oorlogen met licht en spektakel, waarbij 2 teams robots besturen met scharen, die vechten om de felbegeerde knop. De besnijdenis filmen wij voor je en voor een kleine meerprijs krijgt je een DVD van deze bijzondere gebeurtenis, zodat je die thuis nog eens met heel de familie opnieuw kunt beleven. Mocht u interesse hebben om uw vrouw te laten besnijden, neem dan even contact met ons op.

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Nou vooruit, dit is dan wel weer grappig. Maar ik kom voor de zekerheid toch even de vrouw langs brengen bij je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s