Langs de kant

Ja stop maar, we zijn er wel uit met zijn allen. Rutte 2 is het slechtste kabinet ooit. De Pvda heeft het land in de afgrond gestort en we zijn het punt al voorbij dat het ooit nog goed kan komen. Naar de kloten gaan we met zijn allen en daar helpt niks meer aan. De zorg is om zeep geholpen, geen misdadiger krijgt nog straf en er komen vliegtuigladingen vol vreemdelingen ons land binnen voor een uitkering. Bij ons Nederlanders is immers het glas altijd half leeg. De hekel aan vreemdelingen zit er diep in gebakken. Was dat vroeger al tussen de diverse geloofsovertuigingen. Huwelijken tussen protestanten en katholieken bijvoorbeeld of gewoon dat je uit een ander dorp kwam. Tegenwoordig is het vooral uit een ander land komen reden iemand te haten. En dan helemaal als dat een islamitisch land is maar dit terzijde. Alsof je een kleinigheid als dat zelf kan kiezen.
Noem mij maar een idioot of erger maar ik zie een hoop dingen toch anders. Voor het eerst worden bankiers aangepakt door minister Dijsselbloem (Pvda). Marokko voor de in verhouding te hoge uitkeringen (Asscher, Sociale zaken, Pvda). De steeds duurder wordende zorg (Schippers, VVD) en ook de altijd geld over de balk smijtende overzeese gebieden krijgen dat te horen (Plassterk, Pvda). Eigenlijk zou je dus kunnen stellen dat veel misstanden juist nu eindelijk eens aangepakt worden maar nee hoor. De Nederlanders zijn weer eens zeer ontevreden. De crisis wijten ze aan het kabinet onder leiding van grote denkers als Roemer (SP) en Buma (CDA). En dus niet aan de bankiers die hem feitelijk op hun geweten hebben. Als die al een geweten zouden hebben natuurlijk. Natuurlijk is nog niet alles perfect maar dat zal het nooit worden. Peter R de Vries is gewoon nog op de buis en we geven nog steeds teveel geld uit. Dion Graus is hier gewoon nog volksvertegenwoordiger, bedankt Geert. Teveel mensen staan aan de kant maar laten we eerlijk zijn. Dat vinden wij Nederlanders wel lekker hoor. Een beetje langs de kant roepen dat anderen het niet goed doen.

een reactie

  1. jos van veen · · Beantwoorden

    was het maar zo simpel.
    Weer een ontkenningsverhaal en naar mijn mening van iemand die even niet opgelet heeft en nu niet langer meer op de weg zit.
    Vraga het eens aan de anderhalf miljoen NL’rs die onder de armoede grens zitten, vraag het eens aan de rampen bij het MKB,en de scht rijver heeft niet goed begrepen dan de bedoelde bankiers aan gepakt zijn met heel slap handje en het volste vertrouwen genieten..
    conclusie: kletskoekverhaaC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s