Kut Marokkaantjes

Over de criminaliteit bij Marokkanen is al veel geschreven in dit land en niet zonder reden. Zelfs de meest opgewekte optimist of gutmensch kan niet anders constateren dan dat de problemen nog steeds groot zijn. Maar waar komt dit nu vandaan? Je kan het domweg op de islam schuiven maar dat is mij toch te makkelijk. De meeste van die knapen komen volgens mij helemaal niet in de moskee. Ze drinken en blowen er op los en zijn dus allesbehalve model moslims. Bovendien is er nog altijd één groep met meer misdaad op zijn conto en dat zijn de Antillianen en die zijn helemaal niet gelovig.
Het blijft gewoon heel veel en wegkijken gaat zeker niet helpen maar we moeten bepaalde zaken niet uit het oog verliezen. Dat er dus veel meer Nederlanders van Marokkaanse afkomst zijn zonder strafblad dan met bijvoorbeeld. Ga nu eens goed onderzoek doen naar het hoe en waarom in plaats van het maar gemakzuchtig op dat geloof te gooien. Volgens recente onderzoeken blijkt dus dat het grootste gedeelte van de hardcore criminelen zwakbegaafd is. Ze hebben een gemiddeld IQ van rond de 80. Van de jongens heeft 99 procent een slecht ontwikkeld geweten, ze voelen weinig of geen empathie , zijn impulsief en kunnen hun agressie niet beheersen. Verdiep je eens in de gezinssituatie van die knapen met een veelal afwezige vader en een moeder die niets te zeggen heeft. Zet eens een andere bril op. Door de groep zo duidelijk iedere keer weg te zetten als een probleem wordt het vanzelf waar. En natuurlijk handelen de ‘kut-Marokkaantjes’ naar verwachting: jullie noemen ons criminelen, dan gedragen we ons ook zo.

7 reacties

 1. ok. Dus benoemen is fout. Beter niets zeggen, heel tolerant baantjes aanbieden, alles door de vingers zien want anders….

  In marokko worden marokkaantjes met een 1 meter lange lat door de politie in elkaar gemept als ze zelfs maar onbeleeft antwoorden. Gek genoeg is daar het ‘probleem’ nagenoeg afwezig.

  Lul niet zo stom joh.

  1. Zeg nergens dat benoemen fout is. Wel dat het imo. niet klopt alles op de islam schuiven. En je kan ook teveel benoemen. Dat is mijn punt.

   1. is niet alleen islam… is cultuur. Tribal culture. Opvoeden door de groep niet door de ouders. Gebeurt in Nederland dus niet. Ligt niet aan Nederland, ligt aan non integratie van ouders die kinderen opvoeden over laten aan de straat, waarna na de zoveelste generatie een totaal losgeslkagen groep ontstaat. Voeg daar dan nog eens de islam bij en je oogst wat je hebt gezaaid.

 2. Grotendeels met je eens maar waarom hebben veel omliggende landen dan veel minder last van de Marokkanen?

  1. Frankrijk en België hebben soortgelijke overlast van Marokkanen. De grote én kleine Franse steden kom jij ’s avonds niet meer door in bepaalde wijken.

   1. Wel met een kalashnikov.

   2. Svennusmax · ·

    Ik heb niet zo veel verstand van automerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s