Het ultieme Groningse aardbeving survival pakket

Wat hebben ze het toch moeilijk daar in het hoge Noorden. Elke dag worden de Grunningse boeren ermee geconfronteerd. Namelijk met het feit dat ze in Groningen wonen. En ach ja, soms vindt er wel eens een aardbeving plaatst. Omdat wij in het economische centrum van Nederland (Randstad) niet de beroerdste zijn presenteer ik bij deze Eric Lee’s ultieme anti-aardbeving pakket:

We weten inmiddels allemaal dat de meest vernuftige en bizarre uitvindingen en gadgets uit het land van de rijzende zon komt. Het land van Little Boy, Fat Man, Fukushima, geblurde porno met te veel haar, Sushi en natuurlijk aardbevingen. Tot kracht 8,9 op de Schaal van Richter. En bij een kracht van 2,9 beginnen de Groningers al te klagen, wat een dramaqueens zeg!

Maar goed de oplossing is nabij. Zit je lekker thuis aan de koffie in je zetel, doe dat dan met de Mamoris aardbeving stoel, die tevens is om te bouwen tot helm. Ben je lekker boodschapjes aan het doen bij de Aldi, neem dan zeker de Grappa Shopping bag mee. Die eveneens weer is om te bouwen tot veiligheidshelm. Wil je met de hond buiten wandelen, vergeet deze dan niet te vervoeren in je huisdier aardbeving noodgevallen handtasje.

Dit gehele basispakket kost je nog geen $1000. Maar wees er snel bij want met de daling van de Euro wordt dit pakket met de dag duurder. Ben je geïnteresseerd in een aantal zeer nuttige aanvullende pakketten kijk dan eens hier. En nu niet meer gaan zeuren Groningen. Gewoon bestellen! Dan kunnen we weer vrolijk doorpompen. We hebben het graag gedaan. Groeten uit het rijke Westen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: