BREEK: Kandidatenlijst VNL uitgelekt

De persconferentie die je wist dat zou komen was vandaag dan eindelijk daar. Wat iedereen al lang wist maar eigenlijk niemand nog mocht weten werd vandaag wereldkundig gemaakt. Bram Moszkowicz is de lijsttrekker van de nieuwe partij Voor Nederland (VNL). Ikwasinharen heeft de hand weten te leggen op het eerste concept van de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamer verkiezingen. We nemen de kandidaten hieronder één voor één door:

1 Bram Moszkowicz (Lijsttrekker)
Gevallen ex advocaat, maffiamaatje en iemand waarbij het woord ethiek volledig ontbreekt in zijn vocabulaire. Tevens roddeltante bij RTL-Albert waar meneer een stukje duiding geeft aan zaken die abject en infaam zijn.

2 Joram van Klaveren
Zongebruinde en goedlachse kaalmeneer. Geboren in een PVV nest maar inmiddels uitgevlogen.

3 Laurence Stassen
Limbo-bimbo MILF. Was ooit wereldberoemd bij TV Limburg. Vertrok vervolgens op verzoek van Geert naar Europa maar keerde Geert de rug toe na zijn minder minder minder uitspraak.

4 Willem Holleeder
Goede vriend van Bram. Zal in eerste instantie niet in staat zijn om zijn zetel in te nemen vanwege detentie verplichtingen. Maar zal voornamelijk opereren als speechschrijver.

5 Peter R de Vries
Roddelmaatje van Bram bij RTL-Albert. Wilde zelf ook ooit een eigen partij oprichten maar zag daar vervolgens van af. Tegenwoordig niet meer van de buis te slaan. Vindt zijn eigen media aandacht behoorlijk tegenvallen en denkt middels de politiek wat extra exposure te kunnen krijgen.

6 Desi Bouterse
Voormalig dansmaatje van Bram. Heeft inmiddels te kennen gegeven geen mogelijkheden te zien om naar Nederland af te reizen. Zal op de ledenvergadering in Paramaribo zorg dragen voor een knallend dansfeest. Deze staan gepland voor 8 en 9 december aanstaande.

7 Albert Verlinde
Koning keizer admiraal van de roddeljournalistiek. Vriend van Bram. Wil graag zitting nemen in de Tweede Kamer om inspiratie op te doen voor zijn toekomstige meesterwerk: Het plenaire debat de musical

8 Patty Brard
Oude cliënt van Bram. Tot onze grote verbazing nog steeds in leven. Doet blijkbaar iets op de achtergrond van het afvoerpuntje van de giertank van de campingzender. Heeft nu al zin in hysterische en huilerige debatten.

9 Meneer Anshof 
Werkelijk waar geen idee wie dit is…

10 Gordon Heuckeroth (Lijstduwer)
Lijsttrekker Bram had nog een rekening open staan bij Gordon. Als aflossing van de nog openstaande lening krijgt de Koffiegoeroe een plekje op de lijst. De beste man is niet vies van trekken maar houdt het meeste nog van duwen. Vandaar ook de trotse lijstduwer die het bovenstaande gespuis elke nacht zal aanduwen. Met uitzondering van kandidaat drie…

4 reacties

 1. wim heitinga · · Beantwoorden

  Ik geloof er niks van.

 2. Hij zei “meneer” tegen mij…

  1. Je wordt nog eens een hele grote!
   Ik bedoel…
   U wordt nog eens een hele grote.

 3. […] met een nog veel hogere tolerantiegrens heeft aangetrokken om juist wel racistisch te zijn. ☑ De kandidatenlijst van VNL aan onze bescheiden website is uitgelekt. Met nadruk op het werkwoord &#8… ☑ Ook bij ons het werkwoord ‘dobbernegeren’ niet genegeerd […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: