Blonde Hond

Goedendag beste lezers van deze website. Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Blonde Hond. Ik ben door de heren van deze website gevraagd om politieke stukjes te schrijven. En, hoewel ik ernstig in de clinch lig met Svennusmax, heb ik besloten het toch te gaan doen.

Ik ben een ras PVV-er, al vanaf dag 1 dat Geert Wilders de Partij voor de Vrijheid heeft opgericht. En ik zet mij dan ook volledig in voor de PVV door middel van mijn Twitter-account. En ik ga nu dus ook via deze site de boodschap van Geert verkondigen en jullie uitleggen waarom jullie op de PVV moeten stemmen. Bovendien heb ik dan gelijk weer een bron om naar te refereren voor mijn Tweets. Zo snijdt het mes in twee helften. Jullie moeten overigens niet denken dat ik dit leuk vind om te doen. Ik zou ook liever heel de dag in de fabriek werken. Echter, het is voor mij bittere noodzaak jullie te waarschuwen voor de terroristische overname van Nederland. Ik ben dus hele dagen druk met twitteren. Ik lees ook elke dag de Koran voor het laatste nieuws. En nee, ik ben geen racist, ik vind alleen dat er geen ruimte is voor andere culturen binnen Europa. Dit was zo’n beetje wie ik ben. Ik hoop tweewekelijks te kunnen schrijven (als mijn agenda het toelaat.) Tot dan!

#PVV

RT!

3 reacties

  1. Kluif!

  2. Ik hecht eraan nu alvast te melden dat ik het eigenlijk met alles wat Blonde Hond gaat schrijven oneens zal zijn.

  3. […] oprichting van Ikwasinharen zijn wij, de auteurs alhier van het meest linkse spectrum tot het meest rechtse, kritisch! Op elkander, op onszelf, op de overheid, op het koningshuis, op B-lijst Nederlanders, op […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s