Bootdrama uw schuld!

Het drama wat zich op het water heeft afgespeeld is de schuld van u! (Toen de Afrikanen 150 jaar geleden mee konden varen met onze boten wilden ze niet, maar dit terzijde.) Veel Nederlanders denken maar geld en spullen te moeten sturen naar verre vreemde landen. Dit is niet alleen zonde van het geld en de spullen, maar ook nog eens levensgevaarlijk voor buitenlandse culturen.

Wij Nederlanders gaan naar school en leren een vak, waardoor we later kunnen gaan werken. Daar in het donkere buitenland, nemen ze het niet zo nauw met onderwijs, een soort van PvdA-ers, en dus hebben ze later ook veelal geen werk. En zonder werk verveel je je de pestpokken. Wij Nederlanders sturen allemaal spullen, daar in het buitenland gaan ze eens wat rommelen met die spullen en ze proberen bijvoorbeeld een boot na te bouwen uit de Donald Duck. Zonder dat ze daar een opleiding voor hebben gehad! En dan gaat het dus mis. En als je dan ook nog eens geen verzekering hebt voor zo’n boot, dan kon je weleens goed nat gaan. Kunnen die politiekelingen in Den Haag wel allemaal moeilijk gaan debatteren, maar de oplossing is vrij simpel: als wij geen spullen meer sturen, kunnen zij geen boten meer bouwen. Ik zou willen voorstellen, als u toch per se iets wilt geven, geef het dan aan de kas van de PVV, zodat wij Nederlanders straks allemaal een bed, bier en brood hebben!

#PVV

RT!

2 reacties

  1. 160 jaar geleden kocht men afrikanen van arabieren, maar toen dachten ze waarom de detailhandel betalen? dus gelijk naar de groothandel. De afrikaanse stamhoofden die met grote gretigheid andere stammen van hun overschot aan bevolking ontdeden en daar zo’n 99% rendement op haalden.

    Tegenwoordig wordt het bevolkingsoverschot geexporteerd via de moderne slavenhandelaren, douw er 1000 in een wrak schip zonder eten of ddrinken en duw ze de zee op. De door bizarre en onterechte schuldgevoelens overladen europeanen vissen ze ze wel op, en zo niet.. Geld is al binnen ja toch.

    Vluchtelingen… Ja hoor. In Libanon zitten de echte vluchtelingen, miljoenen. Die blijven daar ook want gewoon niet interessant voor de moderne slavenhandelaren. Wat in die boten zitten zijn merendeels economische gelukszoekers die bijna 2 x lokaal jaarsalaris betalen voor een onderdeks staanplaats.

    De zieligheidsindustrie wrijft in zijn handen, mooie foto van verdronken kind om weer op hun geld verzamel websites te plaatsen. En dan nog trots zijn ook, op hun empathie. Kan je nagaan…. Een kinderlijk gebruiken en niet begrijpen hoe walgelijk dat is.

  2. […] columnist uit Allochtonië heeft aangetrokken voor duiding, zodat we niet racistisch zijn. ☑ Ikwasinharen.nl eveneens een hoogintelligente PVV-islamwatcher met een nog veel hogere tolerantiegre… ☑ De kandidatenlijst van VNL aan onze bescheiden website is uitgelekt. Met nadruk op het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s