[Gastcolumn] Turkije altijd nummer 1

Turkije het land van zon, zee, strand en all-inclusive comazuipen. Het land dat 100 jaar geleden  genocide  heeft gepleegd tegen Armeniërs, want untermenschen, dus die moeten dood. Voor 1915 leefden 1.256.000 Armeniërs in Turkije, dat zijn er nu 80.000. De hele wereld heeft geaccepteerd dat het genocide was, behalve de  NOS  en de fractie Kuzu/Öztürk. Laatste kunnen wij ons nog enigszins voorstellen, iets met een lange arm. Binnen de Turkse gemeenschap is het onmogelijk een discussie te starten over de genocide. Je bent een landverrader als je het woord genocide in je mond neemt. Bedreigingen en gescheld is een normale zaak. Vraag het aan documentairemaker  Sinan Can, van Bloedbroeders. Ga niet in gesprek over de genocide met je Turkse groetenboer, voor je het weet ben je een racist, maar dat was je toch al. In Turkije staat er een gevangenisstraf als je zegt dat er genocide is gepleegd.  Hrant Dink , Turks-Armeense journalist, werd in 2007 vermoord vanwege het benoemen van de gebeurtenissen. Turken zijn nationalistisch. Artikel 301 van Turkse strafwet, stelt ‘belediging van het Turks-zijn’ strafbaar. Je hebt geen Koerden, Armeniërs, Arabieren in Turkije, het zijn allemaal Turken. Maar goed zoals jullie allemaal weten, Türkije altijd nummer  1 . Geniet lekker van je vakantie in Turkije, als het je niet bevalt, kan je nog altijd naar Limburg.

Mensen die zich afvragen wie ik ben, schrik niet. Ik ben een Turk. Een afvallige en een landverrader. Die zijn het ergste… Zoek je mij op Twitter kan je nog lang zoeken.

Keyser Soze

3 reacties

  1. Holland is Holland · · Beantwoorden

    Ik vind dat het ontkennen van de genocide op de Armeniërs strafbaar gesteld moet worden, net als bij het ontkennen van de holocaust.

  2. […] Bootvluchtelingen de nieuwe Joden zijn volgens Limburgse pijprokers. ☑ Ikwasinharen.nl een nieuwe columnist uit Allochtonië heeft aangetrokken voor duiding, zodat we niet… ☑ Ikwasinharen.nl eveneens een hoogintelligente PVV-islamwatcher met een nog veel hogere […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: