Eric Corton wil geld, uw geld!

Afgelopen dagen werden we weer opgeschrikt door een verschrikkelijk ver van mijn bed drama. De daders waren dit keer niet de broeders van IS of Boko Haram. Nee, de schuldige was ditmaal niemand minder dan onze eigen moedertje natuur. De natuur deed Nepal doen schudden op zijn grondvesten. Een ramp met vele slachtoffers en tevens een prima aanleiding voor het goede volk om de gehele Giro 555 carrousel weer een extra slinger te geven. Uiteraard mag een televisie actie ook niet ontbreken. Een mooie gelegenheid voor alle bekende Nederlanders om zich van zijn of haar goede kant te laten. BN’ers die inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt kunnen dit mediacircus uiteraard ook prima gebruiken voor een stukje gratis PR.

Niemand minder dan Eric Corton is wederom wakker gemaakt om het volk weer te wijzen op de verantwoordelijkheid die wij met z’n allen dragen. De beste man zet zich altijd belangeloos in voor goede doelen zoals het Rode Kruis, Serious Request en voor wat niet meer. Deze bebaarde held heeft het beste voor met zijn medemens. Corton reist veelvuldig de gehele wereld af om het Nederlandse volk de ellende aan de andere kant van de wereld te tonen. De bedoeling van deze reportages is dat u medelijden en voornamelijk een schuldgevoel krijgt. Het logische gevolg is dan ook het maken van een donatie. Snel uw schuldgevoelens afkopen!

Zodra u een donatie heeft gedaan dan dient u dit onmiddellijk via de sociale media kanalen kenbaar te maken. Doe dit alleen als uw donatie minimaal Euro 50 bedraagt. Bij het kenbaar maken van een lagere donatie bent u af, definitief af. Uw Facebook vrienden zullen u met de nek aankijken.

Alstublieft, stort uw laatste spaarcentjes nu op Giro 555. Als u het niet voor de slachtoffers in Nepal doet, doe het dan voor Eric Corton.

4 reacties

  1. Stinkvinger · · Beantwoorden

    De zieligheidsindustrie draait overuren. Dit tot genoegen van corrupte zakkenvullers op lokaal en internationaal niveau. Er moet tenslotte toch iemand beter worden van deze ineffectieve niet aflatende geldstroom.

  2. Mrs Venderleek · · Beantwoorden

    En dat je dan meteen geblocked wordt door de heer Corton….

    1. Beetje jammer ja.

  3. […] meeerdere eer en glorie van het eigen ego. Dit alles staat weer onder leiding van Geef-gul-Führer Eric Corton. Alleen al het feit dat Eric Corton mee doet is al een uitstekende legitieme reden om pertinent […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: