Geachte taxichauffeur

Geachte taxichauffeur,

Okee, je hebt een voorkomen als Ali-B (alleen je Nederlands klonk wat minder slecht slecht) en je hebt ook geheel onterecht een lager advies gekregen dan de score op je CITO-toets. Het was dan ook echt geen doen om heel je middelbare school te doorlopen. Van de bloeiende weedhandel heb je nooit meer dan een rijbewijs kunnen halen en met al die rare wetswijzigingen is het ook niet zeker of die gesluierde hobbezak thuis nog de straat op mag om iets in het laadje te brengen. Geheel terecht ben je een carrière als taxichauffeur begonnen. Het is weliswaar een 300E waar je normaal gesproken voor je 65e 67e levensjaar nog niet door geschept wilt worden, maar jij hebt een Mercedes onder je kont! Bovendien zijn chickies die weten wat een 300E is, in de regel toch al veel te lastig. Zo af en toe krijg je, al dan niet onder dwang, wat fooi en je rekeningetjes kun je inmiddels netjes betalen. Echt waar, IWIH is hartstikke trots op je, maar… LAZERSTRAAL NIET VANUIT ELKE STRAAT (links òf rechts) ZOMAAR JE TAXI VOOR IWIH’S AUTO ZONDER TE KIJKEN!

Bij voorbaat dank,

IWIH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s