“Kutmarokkanen”

Lopend over Utrecht Centraal tijdens Koningsnacht kom ik een groep Marokkaanse jongeren tegen. Zo’n groepje met nep Louis Vuitton tasje, nep Christian Louboutin schoenen en nep Armani Jeans. Ik schat dat de gemiddelde leeftijd rond de 17 jaar was. Jongens met een prachtige toekomst voor zich, mits ze goed hun best doen op school. Alleen elke vooroordeel wat een blanke Nederlander heeft over Marokkanen, wordt door deze groep bevestigd. Schreeuwen, schelden, provoceren, meisjes lastigvallen en stelen uit de kiosk. Niemand die enigszins aanstalten maakte om deze jongens te corrigeren op hun gedrag, zelfs niet de oudere soortgenoten. Door deze jongeren heeft de PVV bestaansrecht.

Het probleem is dat Marokkaanse jongeren, die allemaal hier geboren en getogen zijn, geen goede rolmodellen hebben. Voor deze jongens zijn subsidiehoer Appa, de steeds kleiner wordende Mocro maffia en Mocro-American French Montana helden. Terwijl succesvolle Marokkanen Hafid Bouazza en Ahmed Aboutaleb voor ongelovige Hollanders worden aangezien.

Films als Scarface en Godfather zijn de favoriete films van deze gasten.

Boeken lezen ze op die leeftijd nog niet, dat komt later pas als ze in de gevangenis zitten.

Is er dan helemaal geen hoop voor deze groep? Jawel, dat hebben ze zelf in de hand. Om te beginnen zouden ze hun school moeten afmaken. Met een diploma in de hand heb je een grotere kans een baan te vinden op de arbeidsmarkt.

Ophouden met luisteren naar Appa, want die heeft namelijk een calimerocomplex, “Zij zijn groot en ik is klein, en dat is niet eerlijk, o nee.”

Accepteren dat je een onderdeel bent van dit land, weg met de Marokkaanse trots en eer.

Enfin, ik zou nog zo verder kunnen gaan, maar dat bespaar ik u. De groep liep verder richting Hoog Catherijne. Ondertussen werden nog 6 meisjes semi-aangerand en een prullenbak moest het ontgelden. Ik zag mensen omkijken, alsof ik gedachte kon lezen hoorde ik ze zeggen: “kutmarokkanen.”

4 reacties

 1. jos van veen · · Beantwoorden

  vergeet niet dat niet/assimileren en niet/integreren beloond worden in NL met subsidies…en dat detoeveoer steeds groter wordt om de islamisering verder te stimuleren..

  de meerderheid moet nu assimilren met de minderheid..de omgekeerde democratie.
  Zweden als prachtig voorbeeld..daar wordt nu al eigen territorium opgeèist.
  De nog kleinere ¨parlementaire minderheid heeft nu al dictatormacht gekregen/genomen en we doen er zelf geen fluit aan.Het Gutmenschfascisme is geintroduceerd..

  Net als de Zweden..die mogen zelfs geen commentaar hebben.Een dergelijk bericht op internet in Zweden zou zelfs leiden tot een veroordeling in de rechtszaal..
  De moslims willen gene commentaar meer horen anders gaan ze aanslagen plegen, of zo..

  Dit ondergraaft stelselmatig de Westse cultuur totdat deze kapot is en inzakt.

 2. Ik vraag mij dan sterk af hoe we die jongeren aan het leren krijgen zodat ze niet vroegtijdig school verlaten

 3. […] Nederlanders, op D-lijst Nederlanders, op grote en kleine problematieken, op woorden, op daden, op allochtonen en op autochtonen. We lijken soms wat zuur, maar we moeten wel! Onze Staatsomroep weigert u […]

 4. Jullie kijken alleen maar naar marokkanen
  Alsof jullie heilig zijn
  Heb je gezien dat jullie lopen te tuffen op vrouwen met boerka?
  En ondertussen doen jullie op straat de habiba challange …
  Op wie moet je dan tuffen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s