Thee???

Natuurlijk kun je veel beter gelijk het vat van de thuistap laten lopen, maar vaak vraag je uit gewoonte toch nog even of mensen koffie willen. En ja hoor, altijd zitten er van die zeikstralen tussen. Je vraagt netjes of iedereen KOFFIE wil en dan hoor je ergens met een natuurbewuste bioistem: “Doe mij maar thee!” Hoewel dat de vraag niet was, ga je toch maar even de waterkoker opzoeken. En dan begint het gezeik. Gewone thee is voor deze types nooit goed. Het mag wel rooibessen maar dan met een groenlabel, geen suiker, sterrenkruidthee vinden ze eigenlijk toch niet zo lekker, old grey zit helemaal geen smaak aan, van winternelange raken ze aan de diarree, aardbeienthee gaat wel, maar als je ook iets anders hebt, en of de thee in een plat zakje of in een piramdevormig zakje zit. En dan vervolgens roepen ze nog even dat je het zakje wel kan bewaren voor een volgend kopje, die ze vervolgens niet meer nemen. Kortom urenlange discussies voor een kop gekookt water met een zakje. Dat gaat IWIH dus niet meer doen. Bij IWIH is het voortaan KOFFIE of meteen aan het BIER!

2 reacties

  1. Niks mis met een kopje thee op zijn tijd. Ik ben tegenwoordig helemaal into de (dure) biologisch ayurvedische kruiden- en specerijenthee. (No Groenlinks)

    1. Ehm biologisch ayurvedische kruiden- en specerijenthee. Serieus??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s