Geert: en bestelbushufters?

Je hebt hem dan eindelijk te pakken! Je hebt 10 jaar hard voor de zaak gewerkt en eindelijk heb je hem dan echt verdiend! Een oude afgedankte bestelbus van een gepensioneerde vakman op de zaak. Zo blij als met je eerste kerstpakket rijd je zo hard als je kan over de weg met je bestelbus. Feyenoord-vlaggetje achterin, laddertje op het dak, lekker hard rapmuziekje op de voor- en achtergrond en platliggend op je stuur scheur je met 145 op de linkerbaan over de snelweg. En als er iemand voor je rijdt? Dan ga je er kort op zitten, heel kort, je houdt nog minder afstand tot de auto voor je dan een geschoold mens voor het stoplicht zou doen. – Is er misschien een bestelbushufter onder de lezerts die hier de lol van kan uitleggen? Bij Blonde Hond heeft het in ieder geval weinig zin om met je boeren-Vito/Sprinter te gaan duwen, hooguit dat Blonde Hond dan zijn gas los laat en net zo hard gaat rijden als het verkeer rechts, maar veel meer zal er niet gebeuren. – Lieve Geert, Aangezien het uw streven is om allerlei soorten volkeren uit Nederland te pleuren: wel of geen school, wel of geen vluchteling, wel of niet crimineel, wel of niet bruin, dacht Blonde Hond dat het u misschien ook wel zou lukken om wat van deze ongewenste bestelbushufters te dumpen in één of ander land, als er tenminste nog ruimte rest over de grens. Bij voorbaat dank…

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Je zou beter trots kunnen zijn op onze arbeiders ipv ze belachelijk maken. Wat doe jij eige

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s